Futbol Star Tv Canlı İzle-Fenerbahçe Benfica maçı canlı yayın internetten maç fener

Star Tv Canlı İzle-Fenerbahçe Benfica maçı canlı yayın internetten maç fener

02.05.2013 - 22:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Benfica bu akşam star tvde verilecek? Fenerbahçe Benfica maçı hangi saatte hangi kanalda sorusu star tvde cevabı.Fenerbahçe Benfica maçı bu akşam sitemizde olacaktır.

Star Tv Canlı İzle-Fenerbahçe Benfica maçı canlı yayın internetten maç fener

Fenerbahçe Benfica bu akşam star tvde verilecek? Fenerbahçe Benfica maçı hangi saatte hangi kanalda sorusu star tvde cevabı.UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Portekiz ekibi Benfica, temsilcimiz Fenerbahçe karşısında tur şansı arıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Benfica maçı canlı izle hangi kanalda saat kaçta?

Fenerbahçe'nin Uefa Avrupa serüveni 2 Mayıs Cuma Günü 22.05'te Star Tv'de naklen yayınlanacak. Portekiz ekibinin ev sahipliğinde Estadio da Luz Stadın'da yapılacak müsabaka başta Fenerbahçe ve Benfica taraftarları olmak üzere büyük bir heyecana sebep oluyor.

Fenerbahçe'nin 186. Avrupa maçı olacak Benfica maçı kendi kazandığı 1-0'lık maçın rövanşı olacak. Fenerbahçe Portekiz'den turu atlatacak bir skorla dönerse Amsterdam'da yapılacak Uefa kupa finaline çıkmaya hak kazanmış olacak.

Galatasaray'ın Uefa kupasını kazanmasından sonra bir Türk takımı ilk kez bu kupayı kazanmaya yaklaşmış durumda. Fenerbahçe Portekiz ekibini geçerse muhtemelen finaldeki rakibi İngiliz ekibi Chelsea olacak.

Haberin Devamı

Bu maç aynı zamanda 3 yıldır takımın başında olan Aykut Kocaman'ın anatrenörlük kariyeri açısından çok büyük önem taşıyor.

Tıkla İzle

Yazarlar