Diğer Start veriliyor

Start veriliyor

05.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

EGE Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen ve 2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Ege Rallisi bugün Bornova’da start alacak.

Start veriliyor

Organizasyonda pilotlar yarın toplam uzunluğu 327,88 kilometre olan asfalt zeminli parkurda, 2 kısım ve 8 özel etapta mücadele edecek. Rallide 35 ulusal, 5 Historic, 19 TOSFED Kupası ve 6 Ege Kupası’nda olmak üzere toplam 65 ekip yer alacak.

Haberin Devamı

‘3 final istiyoruz’

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda tarihinde üçüncü bronz madalyayı kazanan Bayan Güreş Milli Takımının antrenörü Yılmaz Arslan, Akdeniz Oyunları’nda en az üç final hedeflediklerini söyledi. Arslan, “Oyunlarda şimdiye kadar başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz. Mersin’den sonraki hedefimiz ise dünya şampiyonasında madalya kazanabilmek çünkü bayan güreşinde madalyamız yok” diye konuştu.

Blatter’den geri adım

FIFA Başkanı Joseph Sepp Blatter, taraftarların planlı provokasyon yapabileceği endişesiyle, ırkçı olaya karışan kulübün küme düşürülmesi fikrinden geri adım attı. Blatter, “Küme düşürme cezası kolay bir çözüm yolu değil. Bu şekliyle ceza, planlı şekilde maçı durdurmak isteyen taraftarların önünü açabilir. Gerçekten etkili yaptırımlara ihtiyacımız var ama ne kadar ileri gidebiliriz?” dedi.

Haberin Devamı

Yarışlar Safranbolu’da

Çekmeköy Belediyesi ve Kaçkar Bisiklet tarafından düzenlenen bisiklet yarışları üçüncü yılında Safranbolu’da yapılacak. ‘Kültürlerin Kardeşliğine Pedal Çeviriyoruz’ sloganı ile düzenlenen yarışlarda parkur, Safranbolu evlerinin çevrelediği tarihi sokaklar olacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek 120 bisikletçinin katılacağı yarış hafta sonu yapılacak.

Spor Aşkına’nın konuğu Aydemir

Hakan Artış ve Gizem Durmuş’un sunuculuğunu yaptığı Spor Aşkına da, spor, sanat, siyaset ve eğlence sektörünün ünlülerini konuk etmeye devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu A Milli Bayan Voleybol Takımı’nın ve Vakıfbank’ın pasörü Naz Aydemir. Spor Aşkına, bugün 17.05’te Skyturk360’ta.

Heyecan başlıyor

MOTO GP’de 2013 sezonu yarın koşulacak Katar Grand Prix’si ile başlayacak. Heyecanla beklenen bu buluşmada pilotların yarışa hangi sıradan başlayacağını belirleyecek olan sıralama turları ise bugün düzenlenecek. Gece yarışı formatında gerçekleştirilen Katar Grand Prix’sinin sıralama turları bugün TSİ 20.35’te start alacak.

Yazarlar