Trabzonspor Süper Lig devinden Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos'a transfer kancası! 3 yıldız listede

Süper Lig devinden Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos'a transfer kancası! 3 yıldız listede

16.03.2024 - 11:36 | Son Güncellenme:

Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yle eşleşen Olympiakos'un yıldızlarına Süper Lig'den talip çıktı. Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Trabzonspor, Yunan ekibinin 3 oyuncusunu listesine aldı.

Süper Lig devinden Fenerbahçenin rakibi Olympiakosa transfer kancası 3 yıldız listede

Transfer çalışmalarına erken başlayan ve sezon bitmeden bazı oyuncularla ön anlaşma yapmayı hedefleyen Trabzonspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Abdullah Avcı’nın 2 yıl önce de istediği Borna Barisic için temasları sıklaştıran Fırtına, sezon sonunda Glasgow Rangers ile sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki sol bekin menajeriyle görüşmelere başlamıştı.

OLYMPIAKOS'UN YILDIZLARI HEDEFTE

Karadeniz ekibi, Yunanistan pazarında da bazı isimlerin durumunu yakından takip ediyor. Olympiakos forması giyen Konstantinos Fourtinis’in yanı sıra daha önce 3 kez gündeme gelen Masouras radarda. 10 numara bölgesinde görev yapan Fourtinis, bu sezon çıktığı 38 resmi maçta 10 gol, 16 asistlik müthiş bir skor katkısı gösterdi.

Her iki kanatta oynayan Masouras ise 41 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırdı, 7 de gol pası verdi. İki futbolcunun kontratı da sezon sonu bitiyor. Dolayısıyla bonservis maliyetleri bulunmuyor.

Haberin Devamı

Ayrıca yine Olympiakos forması giyen ve Yunan ekibinin yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen 27 yaşındaki Gineli ön libero Mady Camara da listedeki isimlerden.