Futbol Süper Lig puan durumu (4.hafta)

Süper Lig puan durumu (4.hafta)

13.09.2015 - 19:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig puan durumunda liderlik yarışı heyecanı her geçen gün artıyor. Süper Lig'te Galatasaray'ın puan kaybetmesi ve Beşiktaş'ın kazanmasından sonra gözler Fenerbahçe maçındaydı. İşte Süper Lig puan durumu ve detaylar..

Süper Lig puan durumu (4.hafta)

Galatasaray, yine puan kaybetti ve Mersin İdman Yurdu ile evinde 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor’da Eto’o şov devam ederken Eskişehirspor’u 2-0 yenerek 9 puana yükseldi. Bursaspor 3 puanla tanıştı. Beşiktaş ise Başakşehir'i Olimpiyat'ta 2-0 ile geçti. Bu akşam oynanan Fenerbahçe Kasımpaşa maçında, Fenerbahçe sahadan galip ayrılarak liderliğe yükseldi. Süper Lig 4. haftasında puan durumu, haftanın maçları, toplu maç sonuçları ve Lig Tv maç özetleri izle bağlantısı haberimizde.

Haberin Devamı

İşte Puan durumu(4.hafta)

Süper Lig puan durumu (4.hafta)

'Süper Mario', Kartal'ı uçurdu: 2-0

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş Olimpiyat Stadı'nda Başakşehir'i yeni transferi Mario Gomez'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı takım böylece ligdeki 3. galibiyetini elde etti.

Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmaya atak başlayan siyah-beyazlı ekip, 15. dakikada Olcay Şahan'ın asistinde Mario Gomez'in ceza sahası dışından sol ayağıyla yaptığı şık vuruşta üstünlüğü yakaladı: 1-0.

İlk yarı Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. 62'de Gökhan Töre'nin asistinde kaleciyle karşı karşıya kalan Alman golcü, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0. Kartal 68'de Quaresma ile net pozisyondan yararlanamadı.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 9'a yükseltirken, 3. mağlubiyetini alan Başakşehir 3 puanda kaldı.

Haberin Devamı

"Teröre karşı birlikteyiz" yazılı tişörtler giydiler

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir takımları, maç öncesi terör olaylarını protesto amacıyla hazırlanan tişörtler giydi.

Siyah-beyazlılar, dün Galatasaray'ın giydiği, Fenerbahçe'nin de bu akşam giyeceği ve üzerinde "Teröre karşı birlikteyiz" yazılı tişörtlerle ısınmaya çıktı.