Süper Lig Süper Lig puan durumu ve toplu sonuçlar!

Süper Lig puan durumu ve toplu sonuçlar!

19.08.2019 - 08:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta sezonu Cuma akşamı son şampiyon Galatasaray'ın maçı ile başladı. Denizlispor, Recep Niyaz'ın ayağından bulduğu şık golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısından gördüğü iki sarı kart ile oyun dışında kalan Marcao'nun ardından ikinci yarıda Rodellaga maçın skorunu belirleyen golü attı. Beşiktaş zorlu Sivasspor deplasmanında darmadağın olurken, Trabzon öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. İşte Süper Lig 1. hafta sonuçları ve puan durumu

Süper Lig puan durumu ve toplu sonuçlar

Süper Lig'de 1. hafta maçları bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Gazişehir Gaziantep maçı ile tamamlanacak. 2019-2020 Cemil Usta sezonunda açılış maçı Denizli Atatürk Stadyumunda oynandı. Son şampiyon Galatasaray, Denizlispor deplasmanında kazandığı penaltıyı gole çeviremezken Marcao 10 dakika içinde gördüğü iki sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Recep Niyaz'ın ayağından bulduğu şık golle 1-0 öne geçen Denizlispor, golcüsü Rodellaga ile skoru 2-0'a taşıdı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Cumartesi akşamı oynanan Sivasspor-Beşiktaş maçında da sürpriz bir sonuç çıktı. Sivassspor, Beşiktaş karşısında aldığı 3-0'lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. Maça Mustapha Yatabare ve Emre Kılınç'ın golleri damga vurdu.

Dün akşam oynanan Kasımpaşa-Trabzonspor maçında yeni golcüsü ile öne geçen Trabzonspor skoru koruyamadı. Başakşehir, Yeni Malatyaspor karşısında direnemedi ve 3-0 sahadan mağlup ayrıldı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU VE TOPLU SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

Yazarlar