Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

29.06.2013 - 10:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Salih yuvadan uçuyor mu?

Meireles - Gargano takası!

Benfica’dan geri adım

Salih yuvadan uçuyor mu?

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki genç yıldızı Salih Uçan, Avrupa devlerinin de gözdesi haline geldi.
U20 FİFA Dünya Kupası Finalleri'ni takip eden avrupa'nın önde gelen kulüplerinin idarecileri, turnuvanın yıldızlarından Salih Uçan için sıraya girdi. Bunlardan biri de İtalyan devi Roma'nın genel menajeri Walter Sabatini. Roma yöneticisi, Salih'e olan hayranlığını açıkça ifade etti takımında görke istediğini söyledi.
Konu hakkında görüşleri sorulan Kıbrıslı menajer Tekin Birinci, konu hakkında İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu. Roma'nın teklif hazırladığı ve Walter Sabatini'nin hayran kaldığı iddialarını doğrulayan Birinci, ilginç sözler söyledi:
"İki kulüp arasında görüşmeler başladı. Salih için '20 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi var. Roma'nın bunu kullanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne alınmaması bu transferi kolaylaştıracaktır."
Tekin Birinci ayrıca, Salih Uçan'ın peşinde Borussia Dortmund'un da olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Meireles - Gargano takası!

UEFA tarafından Avrupa Kupaları'ndan men cezası alan Fenerbahçe büyük revizyona gidiyor.

Fenerbahçe'de Avrupa Kupaları'nda olmamanın etkileri görülmeye başlandı. Kadrosundaki büyük maliyetli oyuncuları elden çıkarmak isteyen sarı-lacivertli kulüp, yerlerine daha uygun futbolcular peşinde.
İtalyan Napoli kulübü, Fenerbahçe'ye verilen ceza sonrası yeniden kulübün kapısını çaldı. Geçtiğimiz sezon Walter Mazzarri tarafından da istenen Portekizli oyuncu için yeni teknik direktör Rafael Benitez de aynı doğrultuda rapor verdi. Bunun üzerine harekete geçen Napoli yöneticileri, Fenerbahçe'ye yepyeni bir teklifle geldi.
Buna göre geçen sezon İnter'e kiralanan Wálter Gargano'yu Fenerbahçe'ye teklif eden Napoli, karşılığında Raul Meireles'i istedi. 28 yaşındaki oyuncunun üstüne 3-4 milyon euro civarında üste para da teklif eden İtalyan yöneticiler, yıllık maliyeti Meireles'in yarısı kadar bile olmayan Uruguaylı oyuncu için Fenerbahçe'yi ikna etmeye çalışıyor.
Bu arada Walter Gargano'nun böyle bir takasa ne diyeceği de merak ediliyor. İtalyan basınının bir bölümü, Çizme'de dikiş tutturamayan Uruguaylı'nın hem kendisini göstermek, hem de vergiler nedeniyle daha yüksek ücret nedeniyle hemen kabul edeceğini iddia ederken, bazıları da kesinlikle reddedeceği görüşünde.

Haberin Devamı

Benfica’dan geri adım

Sarı-lacivertli kulübün kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Oscar Cardozo transferinde, Benfica kulübü sonunda geri adım attı.

Portekiz gazetesi Abola’nın iddiasına göre, Benfica Başkanı Vieira, 15 milyon euro inadından vazgeçti. Bunun üzerine, sarı-lacivertli kulüp Cardozo için Benfica’ya son teklifini 12 milyon euro olarak sundu.


Galatasaray transfer haberleri futbol

Ne Melo ne İnler tek hedef Obi Mikel

FARFAN SANCISI

İşte Toulouse'dan Umut Bulut kararı!

Carlinhos'tan yeşil ışık

Ne Melo ne İnler tek hedef Obi Mikel

Eski takım arkadaşı Drogba, Nijeryalı oyuncuyu ikna ederken, Fatih Terim de Mourinho ile temasa geçip bonservisin düşürülmesi için devreye girdi.

ASLAN, Felipe Melo’nun sözleşmesinin bitmesiyle birlikte transferde önceliği orta sahada defansif olarak oynayabilecek isimler üzerine vermişti... Başkan Ünal Aysal da her konuşmasında Chedjou’nun ardından ikinci hamlelerinin bu bölgeye olacağını vurgularken listede Felipe Melo’nun yanı sıra başka isimler de bulunuyor. Ancak Aysal’ın aklındaki ilk isim John Obi Mikel...

MOURINHO’YA BAĞLI
7 sezondur Chelsea forması giyen 26 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekibinin kapısı da çalınırken 2017 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan oyuncu için pazarlıklar da sürüyor.
JOSE Mourinho’nun Londra ekibinde bazı isimlerle yollarını ayırması beklenirken Nijeryalı orta sahanın da takımda kalmayacağı öğrenildi. Bu süreçte teknik direktör Fatih Terim’in de devreye girerek Portekizli meslektaşı ile görüştüğü ve Chelsea’nin bonservis konusunda indirim yapması talebinde bulunduğu öğrenilirken oyuncuyu ikna etmek ise Didier Drogba’ya düştü. Fildişili oyuncu, eski takım arkadaşı ile sık sık konuşup G.Saray’a gelmesi için çağrıda bulunurken Mikel’in de Mourinho’nun son kararına göre hareket etmesi bekleniyor.
SARI-kırmızılılar, bonservis bedelini düşürmek için çalışmaları sürdürürken Chelsea’nin 10 milyon Euro civarındaki isteğine 7 milyon Euro ile yanıt verildi. Sneijder için ödenen 7.5 milyon Euro’yu tavan bedel olarak belirleyen Cimbom, yine bu rakamın üzerine çıkmama kararı alırken başkan Ünal Aysal, Obi Mikel transferini kampa yetiştirmeye çalışacak.
MIkel’in alınamaması halinde ise rota yeniden Felip Melo’ya dönecek.

FARFAN SANCISI

Galatasaray’ın geçen yıl bedavaya almadığı Perulu yıldız için 9 milyon euroya kadar çıkması tepkilere yol açtı
Milliyet’e konuşan Başkan Aysal, Farfan’da gelişme olmadığını ifade ederek karamsar bir tablo çizdi
Schalke Menajeri Heldt ise tecrübeli yıldıza talip olan kulüplerle görüşmelere devam ettiklerini bildirdi

Galatasaray’ın geçen yıl bedavaya almadığı Jefferson Farfan için bu sezon 9 milyon euro bonservis ödemeye hazır olması şaşkınlık yarattı.
Geçen yıl Mart ayında Galatasaray ile prensipte anlaşan ancak daha sonra sıcak bakılmadığı için kulübü Schalke ile 4 yıllık sözleşme yenileyen Farfan 1 yıl sonra yeniden sarı-kırmızılı kulübün gündemine gelince, camia içinde de eleştiriler yükselmeye başladı. Eski yöneticiler ve birçok kongre üyesi, “Farfan bir senede mi Farfan oldu. 28 yaşına gelmiş bir oyuncu. Bir sene önce bedavaya almıyoruz ama şimdi 9 milyon euro ödemeyi kabul ediyoruz. Bu nasıl bir mantıktır” ifadelerini kullandı.
28 yaşındaki Perulu futbolcuyu geçen yıl yaklaşık 2 ay bekleten ancak daha sonra planlarını değiştiren sarı-kırmızılılarda, Başkan Ünal Aysal, “Farfan’ı almak istiyorduk. Ancak Mart ayında bu işi bitirmemiz gerekiyordu. Süper Final nedeniyle alamadık. Elimizden kaçırdık” demişti. Cim-Bom, Farfan yerine 8.6 milyon euroya Kayserispor’dan Amrabat’ı kadrosuna katmıştı.

‘Henüz ilerleme yok’
Ailesiyle beraber Yunan Adaları’nda tatil yapan Başkan Ünal Aysal, Milliyet’in Farfan ile ilgili sorularına yanıt verdi. Aysal, Perulu futbolcu ile anlaşmadıklarını ve bu transferle ilgili bir ilerleme olmadığını söyledi. Cim-Bom’un patronu, “Belki de bir ilerleme olmayacak” diyerek de karamsar bir hava çizdi.
Schalke’nin, Farfan için istediği bonservis de belli oldu. Almanların, 11 milyon euro istediği ancak Galatasaray’ın bonuslarla beraber 9 milyon euro teklif ettiği bildirildi.
Schalke Genel Menajeri Horst Heldt, Perulu futbolcu için teklifler aldıklarını doğruladı. Heldt, “Teklif yapan kulüpler arasında Galatasaray da var. Görüşmeler devam ediyor ancak şu anda hiç bir şey belli değil. Farfan takımımızın önemli parçası ve bizimle devam etmesini isteriz. Birkaç haftalık süreçte konu netlik kazanacak” diye konuştu.

İşte Toulouse'dan Umut Bulut kararı!

G.Saray’daki geleceğinin ne olacağı merakla beklenen isimlerin başında gelen Umut Bulut için Toulouse cephesinden çok net bir açıklama geldi.

Fransız ekibinin teknik patronu Alain Casanova yaptığı açıklamada, golcü futbolcunun önümüzdeki sezon Toulouse forması giyeceğini söyledi. Casanova, Umut’a forma şansı vereceğini de söylerken, milli golcünün ve G.Saray’ın bu transferde nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor. Toulouse, Umut Bulut için 3.2 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ederken G.Saray’ın bu fiyatı aşağıya çekmek istediği belirtiliyor.

Carlinhos'tan yeşil ışık

Ülkesinde Galatasaray'a transferiyleilgili konuşan Brezilyalı sol bek, "Evet, beni resmen istediler ama anlaşma yapılamadı. Daha iyi bir teklif bekliyoruz. Gelmesi halinde bunu değerlendireceğim" dedi

Galatasaray'ın Carlinhos aşkı bitmiyor. Sarı-kırmızılılar, sambacıdan gelen nefatif demeçler sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği sol bek oyuncusu için temasları sıklaştırırken, Carlinhos'tan gelen bir olumlu bir de olumsuz haber var. Kendisi için Galatasaray'ın yaptığı resmi teklifi kulübünün geri çevirdiğini belirten Carlinhos, daha yüksek bir teklif beklendiklerini belirtirken sarı-kırmızılılara ilk defa açık kapı bıraktı. Önceliğinin, sözleşmesinin biteceği tarih olan 2014'e kadar Fluminense'de kalmak olduğunu belirten Carlinhos, Galatasaray'dan iyi bir teklif gelmesi durumunda da bunu düşüneceğini sözlerine ekledi.

ANINDA BİTİREBİLİRİZ
Ülkesinde Galatasaray transferiyle ilgili açıkça bilgi veren futbolcu şu ifadeleri kullandı: "Taraftarlara neler olduğunu açıklayacağım. Galatasaray'ın bir ilgisi var. Geçen yıl onlardan gelen teklifi Fluminese reddetti. Bu sene de tekrar geldiler ve bir sonuç çıkmadı. Daha yüksek bir teklif bekliyoruz, ama Fluminese ile sözleşmem devam ediyor. İyi bir teklif gelirse düşünürüm." Kongre sonrasında transfer girişimlerini hızlandıran başkan Ünal Aysal da, Brezilyalı için harekete geçtikleri anda transferin biteceği yolunda söylemde bulundu. Carlinhos için gelen teklif, sarı-kırmızılıların Brezilyalı için somut adımlar atmaya başladığının habercisi oldu. Aysal, "Melo da, Carlinhos da bitebilir. Ancak şu an her şeyi çok iyi gözden geçirmesi gerekiyor. Düğmeye bastığımız anda transfer biter" ifadelerini kullandı.


Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Genç yıldızın menajeri İstanbul'a geliyor

Bobo aşkı alevlendi

Sağ bekte forma kimin?

Jovanovic bitti bitiyor

Genç yıldızın menajeri İstanbul'a geliyor

Beşiktaş, Adebayor girişiminden sonra eski oyuncusu Bobo’yu da gündemine aldı. Yönetim önümüzdeki günlerde Kayserispor Kulübü ile masaya oturacak

Transferde forvet hattını yerli ve yabancı isimlerle güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Adebayor’dan sonra eski futbolcuları Bobo’yu da gündemine aldı. Prosinecki konusunda Kayserispor Yönetimi ile karşı karşıya gelen ancak arayı açmamak için bu transferde geri adım atan yönetimin, Bobo için ciddi girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Bu oyuncunun menajerleriyle görüşmeye başlayan siyah - beyazlı kulüp, önümüzdeki günlerde Kayserispor ile bonservis bedelini konuşmak için masaya oturacak. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı oyuncuya ilk etapta soğuk bakan Başkan Fikret Orman’ın da bu konudaki fikrinin değiştiği bildirildi.


Transfer çalışmalarının en önemli yerini oluşturan kaleci arayışlarını da sürdüren Beşiktaş Futbol Komitesi, yerli adaylarda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ibreyi yabancı kalecilere çevirdi.

Yönetim PSV’nin kalesini koruyan Tyton’u gündemine aldı. 3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli bulunan Polonyalı kaleci için temaslarını başlatan Kartal, maddi zorunluklar nedeniyle yabancı kontenjanından birini kale için kullanacak.Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, bir süredir temas halinde olduğu Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco'nun menajeri ile yarın İstanbul'da görüşecek.

Siyah Beyazlı takımın futbol genel direktörü Önder Özen'in yaklaşık 1 ay önce Güney Amerika'da yaptığı araştırmalar sonucu Franco'nun transferine karar verilmişti. 22 yaşındaki oyuncunun kulübü Millonarios ile anlaşma aşamasına gelen Siyah Beyazlı kulüp, Franco ile de anlaşmak için menajerlerini İstanbul'a çağırdı. Yarın yapılacak görüşmede anlaşmaya varılması halinde Franco, Beşiktaş'ın sezon öncesi kampına katılmak için Almanya'ya gidecek.

Kolombiya'nın Millonarios takımı altyapısında yetişen Pedro Franco, 2009 yılında A takım forması giymeye başladı. Stoper ve defansif orta saha pozisyonlarında görev yapabilen Franco, kariyeri boyunca sadece Millonarios forması giydi.

Bobo aşkı alevlendi

Beşiktaş, Adebayor girişiminden sonra eski oyuncusu Bobo’yu da gündemine aldı. Yönetim önümüzdeki günlerde Kayserispor Kulübü ile masaya oturacak

Transferde forvet hattını yerli ve yabancı isimlerle güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Adebayor’dan sonra eski futbolcuları Bobo’yu da gündemine aldı. Prosinecki konusunda Kayserispor Yönetimi ile karşı karşıya gelen ancak arayı açmamak için bu transferde geri adım atan yönetimin, Bobo için ciddi girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Bu oyuncunun menajerleriyle görüşmeye başlayan siyah - beyazlı kulüp, önümüzdeki günlerde Kayserispor ile bonservis bedelini konuşmak için masaya oturacak. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı oyuncuya ilk etapta soğuk bakan Başkan Fikret Orman’ın da bu konudaki fikrinin değiştiği bildirildi.

Transfer çalışmalarının en önemli yerini oluşturan kaleci arayışlarını da sürdüren Beşiktaş Futbol Komitesi, yerli adaylarda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ibreyi yabancı kalecilere çevirdi.
Yönetim PSV’nin kalesini koruyan Tyton’u gündemine aldı. 3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli bulunan Polonyalı kaleci için temaslarını başlatan Kartal, maddi zorunluklar nedeniyle yabancı kontenjanından birini kale için kullanacak.

Sağ bekte forma kimin?

Rizespor ile anlaşmak üzere olan Hilbert'in yerine sağ bek arayan Beşiktaş'ta, Serkan Balcı ve Veysel Sarı transferi için Bilic'in vereceği rapor beklenecek. Futbol direktörü Önder Özen'in, iki oyuncunun maç görüntülerini Bilic'e izlettireceği ve maliyetleri de önüne koyarak kararını bekleyeceği ifade edildi. Öte yandan Beşiktaş yönetimi gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında alternatif sağ bek arayışlarını sürdürüyor.

Jovanovic bitti bitiyor

Forvet transferi için Cenk Tosun ve Mevlüt Erdinç'ten sonuç çıkaramayan Beşiktaş, rotayı yeniden Jovanovic'e çevirdi. Belçika'da Anderlecht'in formasını giyen Milan Jovanovic geçtiğimiz sezon 30 maçta görev yaptı, 8 gol kaydetti. Başkan Fikret Orman bu transfer için futbol direktörü Önder Özen'i tam yetkiyle görevlendirirken, yeni teknik direktör Bilic'in de Jovanovic'e onay verdiği ve menajerlerle yapılan ilk temasların çok olumlu geçtiği sızan bilgiler arasında.