Beşiktaş Süper Lig'in yeni 'Genç Semih'i! Rekor Batuhan Karadeniz'de

Süper Lig'in yeni 'Genç Semih'i! Rekor Batuhan Karadeniz'de

25.12.2023 - 22:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta 2005 doğumlu Semih Kılıçsoy maça damga vurdu. Genç Semih kulüp tarihine geçti. Öte yandan Volkan Demirel'in Hatay'ında düşüş devam etti.

Süper Ligin yeni Genç Semihi Rekor Batuhan Karadenizde

Süper Lig'de devrenin son maçında Beşiktaş, Mersin'de Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı. Müsabakaya damga vuran isim ise Semih Kılıçsoy oldu. Öte yandan Volkan Demirel'in Hatayspor'u kötü gidişatını sürdürdü.

Haberin Devamı

SEMİH İLK GOLÜNÜ ATTI
2005 doğumlu Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı. Semih, Beşiktaş tarihinde bunu başaran en genç 6'ncı futbolcu oldu. 18 yıl 4 ay 10 gün ile Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de gol atan en genç 6'ncı futbolcu oldu.

Süper Ligin yeni Genç Semihi Rekor Batuhan Karadenizde

REKOR BATUHAN KARADENİZ'DE
İşte Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de gol atan en genç futbolcular:

Batuhan Karadeniz: 16 yıl 4 ay 1 gün
Emirhan İlkhan: 17 yıl 7 ay 8 gün
Oktay Derelioğlu: 17 yıl 8 ay 25 gün
Nihat Kahveci: 18 yıl 2 ay 22 gün
Selim Soydan: 18 yıl 3 ay 17 gün
Semih Kılıçsoy: 18 yıl 4 ay 10 gün

BEŞİKTAŞ'IN EN GOLCÜSÜ COLLEY
Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu Omar Colley, gollerine devam ediyor. Savunmacı olmasına rağmen Colley ligdeki 5. golünü kaydetti. Siyah-beyazlı takımda Cenk Tosun, Abouabakar ve Chamberlain'in 4'er golü bulunuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş formasıyla geçen sezon 10 maça çıkan Omar Colley, gol ve asist üretemedi. Bu sezon ise çıktığı 20 maçta 6 gol attı. Belçika'da geçirdiği iki sezonda 95 maça çıkan Colley, 5 gol atarak takımına katkı verdi.

SON 9 MAÇTA TEK GALİBİYET GALATASARAY
Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor'da düşüş devam etti. Hatayspor, Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta sadece Galatasaray’ı mağlup etti. Antalya ve Ankaragücü maçlarından berabere kalan Hatay, diğer maçlardan yenilgiyle ayrıldı.

Yazarlar