Galatasaray Suudi Arabistan'dan Anderson Talisca için Galatasaray iddiası

Suudi Arabistan'dan Anderson Talisca için Galatasaray iddiası

22.08.2023 - 14:00 | Son Güncellenme:

Arap basınından Sport Al-Marsd, Beşiktaş'ın görüşmeleri durdurduğu eski futbolcusu Anderson Talisca'nın yeni durağının Galatasaray olacağını iddia etti. Al Nassr, futbolcuyu gözden çıkardı.

Suudi Arabistandan Anderson Talisca için Galatasaray iddiası

Transfer döneminin en hareketli takımlarından Galatasaray için Suudi Arabistan basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın görüşmelerini sonlandırdığı Anderson Talisca'nın yeni durağının Galatasaray olacağı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan basınından Sport Al-Marsd, "Anderson Talisca'nın Al Nassr'dan sonraki yeni varış noktası açıklanıyor. Muhabir Sultan Al-Zaidi'ye göre Brezilyalı Talisca, Galatasaray'a gidecek" haberini paylaştı. Zaidi, bu bilgiyi sosyal medya hesabından yayınladı. 

Yine Arap basınından Ciro 24, Al Nassr'ın Talisca'nın yerine düşündüğü yıldız ismi duyurdu; Kingsley Coman. Haberde şu ifadeler yer aldı; "Suudi kulübü, Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca'yı satma arzusu ve hücum hattındaki Mane ile Ronaldo'nun yanına dünyaya kendini kabul ettirmiş bir oyuncuya imza attırma amacında. Kulüp, bunun için ilk alternatif olarak Kingsley Coman'ı belirledi." Al Nassr Teknik Direktörü Castro'nun da Talisca'yı kadro dışı bıraktığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Talisca'nın, Arap takımındaki kazancı bonuslarla birlikte 12 milyon euroyu buluyor. Beşiktaş ise 7 milyona kadar çıktı. Şenol Güneş, futbolcunun gelmek istediğini söylemişti ancak Arap basınında çıkan haberler kafaları karıştırdı.

Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği Rashica'yı Beşiktaş'a kaptıran Sarı-Kırmızılılar, Talisca ile karşılık verebilir. Öte yandan Al Nassr'ın, Beşiktaş'a Talisca ile izinsiz görüşüldüğü için dava açacağı iddia edildi.