İtalya Serie A Sydney van Hooijdonk'tan transfer sinyali!

Sydney van Hooijdonk'tan transfer sinyali!

17.11.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

Serie A ekiplerinden Bologna'da forma giyen Sydney van Hooijdonk, geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Sydney van Hooijdonktan transfer sinyali

Bologna'nın genç futbolcusu Sydney van Hooijdonk, İtalyan basınına konuştu. Corriere dello Spor'a açıklamalarda bulunan Sydney van Hooijdonk, ayrılık iddialarına cevap verdi.

Haberin Devamı

Hollandalı futbolcu açıklamasında, "Burada çok iyiyim ama ayrılıp ayrılmayacağımı söyleyemem. İyiyim, iyi bir takımdayım ve hayatı çok seviyorum ama gelişimim ve kariyerim için en iyisini yapmalıyım. Ayrıca oynamak zorundayım. Futbolda her şey çok çabuk değişebiliyor. Ocak ayına daha iki ay var ve ne olacağını bilemezsiniz. Ayrıca takımda şu anda harika bir sezon geçiren Joshua Zirkzee var" ifadelerini kullandı.

Sydney van Hooijdonk şu şekilde devam etti: "Olası transferimle ilgili söylentiler beni rahatsız ediyor mu? Oynamadığınız zaman bunlar normal. Son bir buçuk yılda çok oynadım ve çok gol attım. (Heerenveen'deki kiralık dönemi) Bence Bologna iki yıl önce burada geldiğim zamanki gibi değil. Her şey değişti. Seviye, her şey değişti. Neler olacağını göreceğiz."

Haberin Devamı

23 yaşındaki santrfor bu sezon Bologna formasını 6 maçta giydi. Hollandalı hücumcu bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Sydney van Hooijdonk'un Bologna ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Yazarlar