Beşiktaş "Takım için her şeyi yaparım"

"Takım için her şeyi yaparım"

28.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü savunmacısı Pepe, İspanya kampından siyah-beyazlı taraftarlara net mesajlar gönderdi.

Takım için her şeyi yaparım

MİLLİYET İSPANYA'DA - SERDAR SARIDAĞ & CENGİZ MALGIR

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın uzun uğraşlar sonunda Real Madrid’den kadrosuna kattığı Pepe, BeIN Sports’a özel açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü Portekizli stoper, “Beşiktaş’ta çok özel duygular içerisindeyim. Önümüzde bir Süper Kupa maçı var ve bu maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Transfer sürecini değerlendiren Pepe, “Burada fantastik günler geçiriyorum. Günde çift idman yapıyoruz, sıkı çalışıyoruz. Kariyerim boyunca futbolda kazanabileceğim her şeyi kazandım. Büyük takımlar teklif yaptı, onlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş da bana çok ilgi gösterdi ve teklif yaptı. Transfer sürecinde taraftarın bana ve aileme gösterdiği ilgi çok özeldi. Taraftarların ‘Come to Beşiktaş’ kampanyası çok etkiliydi. Stadı da gördükten sonra karar vermem kolay oldu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Quaresma etkisi

Beşiktaş’ın teklifini kabul etmeden önce Quaresma ile görüştüğünü açıklayan deneyimli oyuncu, “Takım içinde iyi bir aile ortamı olduğunu bana anlattı. Yıllardır milli takımda beraber oynuyoruz ve daha önce de Beşiktaş’la ilgili bana bilgi vermişti. Profesyonel bir oyuncuyum ve işimi yapmak için geldim. Takım arkadaşlarıma, Beşiktaş’a yardım edeceğim. Kazanmak için buradayım” dedi.

‘Ortada oynarım’
Pepe formasını giydiği kulüp için sahada her şeyi yapacağının altını çizdi. Başarılı futbolcu, “Allah’a şükür kaliteli oyuncularımız var. Yoğun çalışma programı nedeniyle takım içinde bir yorgunluk var ama Süper Kupa maçına çıktığımızda herkes hazır olacaktır. Ben stoper pozisyonunda kendimi daha rahat hissediyorum. Hocam görev verirse ön libero da oynayabilirim. Takımım için her şeyi yaparım. Bundan önce oynadığım kulüplerde nasıl formamı sonuna kadar terlettiysem Beşiktaş’ta da böyle olacaktır” ifadelerini kullandı.

‘Real Madrid özel olur’
Pepe, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş formasıyla eski takımı Real Madrid’e karşı oynamak istediğini söyledi. Portekizli futbolcu, “Real Madrid’de ligde iyi olduğumuzda Şampiyonlar Ligi’nde de iyi sonuçlar aldık. Ligde iyi olursak Şampiyonlar Ligi’nde ilk grupları geçme hedefine ulaşabiliriz. Bunu başardıktan sonra da devamı için artık hayal kurmaya başlayabiliriz. Eski kulübüm Real Madrid’e karşı oynamak benim için özel olurdu ama önemli olan iyi hazırlanmak. Seviyemizi yukarı çıkarıp o takımlarla yarışabilecek duruma gelmemiz lazım” dedi.

Haberin Devamı

‘Getafe maçında damga vurdular’
Sahada agresif bir oyuncu olarak gösterilmesine karşı çıkan Pepe, “Ben çok basit bir insanım. Çok sade alışkanlıklarım var. Küçük şeylerle mutlu oluyorum. Türkiye’nin büyük bir kulübündeyim. Bu formayı giymek benim için yeterli motivasyon sebebi. Getafe maçında bana sert olduğum damgası vuruldu. Ben aslında o maçtan önce de sonra da aynı Pepe’ydim. Kaybetmeyi sevmeyen bir futbolcuyum ve bu hep böyle olacak” yorumunu yaptı.