Galatasaray Tek maça çıkmadan ayrıldı! Galatasaray golcü yıldıza talip oldu

Tek maça çıkmadan ayrıldı! Galatasaray golcü yıldıza talip oldu

28.06.2022 - 18:48 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetiminde sezonu açan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Abdülkerim Bardakcı ile transfer sezonunu açan Aslan forvet için Rus ekibinden ayrılan yıldız ismi takibine aldı.

Tek maça çıkmadan ayrıldı Galatasaray golcü yıldıza talip oldu

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Okan Buruk yönetiminde çalışan sarı-kırmızılılar transferde nokta atışı yapmak istiyor. Forvette takviye yapması beklenen Aslan'ın gündemine Rus ekibinden ayrılan yıldız isim geldi. 22 yaşındaki santrfor sarı-kırmızılı takımda yeniden parlama peşinde.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM ANTRENMANA ÇIKTI
Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına start veren Galatasaray'da yeni transfer Abdülkerim Bardakcı da antrenmanda yer aldı. Tecrübeli savunmacı antrenmandaki istekli görüntüsüyle dikkat çekti. Sarı-kırmızılılar, Konyaspor'dan kadrosuna dahil ettiği Abdülkerim Bardakcı için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödeyecek. Öte yandan Abdülkerim Bardakcı 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

RIERA VEDA ETTİ
2011-2014 arasında futbolcu olarak yer aldığı Galatasaray'da Ocak ayında yardımcı antrenörlük görevine getirilen Albert Riera sarı-kırmızılı kulübe veda etti.

Sözleşmesi feshedilen teknik direktör Domenech Torrent'in ekibinde yer alan İspanyol futbol adamı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2011 yılında bu harika kulübe futbolcu olarak geldim ve 11 yıl sonra antrenör olarak ayrılıyorum. Şimdi sizden öğrendiklerimi başka bir yerde denemenin zamanı geldi, kendimi deneyimli ve hazır hissediyorum ve eminim, bir gün tekrar buluşacağız. Tarihinizin küçük bir parçası olduğum için gurur duyuyor ve her zaman sizin en için en iyisini diliyorum. Üzülmüyorum çünkü bunun bir veda olmadığını biliyorum. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YENİDEN HAMLE
Transferde İskandinav pazarına yönelen Galatasaray, Norveçli sağ kanat oyuncusu Ola Solbakken'in ardından, Bodo Glimt'ten eski takım arkadaşı ve Milli Takım’da birlikte oynadığı, 22 yaşındaki santrfor Erik Botheim'ı da gözüne kestirdi.

Fanatik'in haberine göre; Solbakken'le birlikte Bodo Glimt formasıyla UEFA Konferans Ligi'ne damga vuran bir performans ortaya koyan 22 yaşındaki santrfor Erik Botheim, Galatasaray'ın golcü adayları arasına yeniden dahil oldu.

SAVAŞ SONRASI TAKIMDAN AYRILDI
Daha önce de Cim Bom'un gündeminde bulunan, ancak geçtiğimiz ocak ayında 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Krasnodar'ın yolunu tutan Botheim, savaş gerekçesiyle Rus kulübünün formasıyla henüz tek bir maça dahi çıkamadan, yollarını ayırma kararı aldı.

MALİYETİ DAHA UYGUN
Bonservisi elinde bulunan genç yıldızla, İskoç, Belçika ve Alman kulüpleri yakından ilgileniyor. Sarı-Kırmızılı yönetim de oyuncunun şartlarını öğrenmek üzere menaceriyle temasa geçti. Başta Vedat Muriç olmak üzere önemli santrforlar için de girişimlerini sürdüren Galatasaray, maliyetinin uygun olması durumunda Erik Botheim'ı da kadrosuna katmayı hedefliyor. Genç yeteneğin, Galatasaray formasıyla yeniden parlayabileceği ve yine yüksek bonservis rakamlarıyla bir başka Avrupa kulübüne transfer olabileceği düşünülüyor.

Haberin Devamı

MOURINHO'YU ETKİLEDİ
Erik Botheim, takım arkadaşı Solbakken'le birlikte Konferans Ligi'nde Roma'ya karşı ortaya koydukları oyunla, İtalyan devinin hocası Jose Mourinho'yu etkilemeyi başarmıştı. 1.85'lik santrfor, geçen sezon Konferans Ligi elemelerinde 6 maçta 2 gol, 2 asist, Konferans Ligi'nde 6 maçta 4 gol, 4 asist, Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise 2 maçta 1 golle oynamıştı.