3.Lig Theofanis Gekas, Türkiye'ye geri döndü! TFF 3. Lig ekibine imza

Theofanis Gekas, Türkiye'ye geri döndü! TFF 3. Lig ekibine imza

19.10.2023 - 09:18 | Son Güncellenme:

Türkiye'de daha önce Samsunspor, Akhisarspor, Eskişehirspor, Konyaspor ve Sivasspor formalarıyla başarılı sezonlar geçiren Tehofanis Gekas, bu kez teknik direktör olarak Türkiye'ye döndü. Gekas, TFF 3. Lig ekibine imza attı.

Theofanis Gekas, Türkiyeye geri döndü TFF 3. Lig ekibine imza

Süper Lig'de özellikle Akhisarspor formasıyla müthiş performanslara imza atan ve adına beste yapılan Theofanis Gekas, Samsunspor, Eskişehirspor, Konyaspor ve Sivasspor formalarını da giymişti. Gekas bu kez teknik direktör olarak Türkiye'ye döndü.

Haberin Devamı

RESMEN AÇIKLANDI!

Panegialios ve Akhisarspor'daki teknik direktörlük kariyerleri sonrası Yunan futbol adamından sürpriz bir imza geldi. TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, takımı Gekas'a emanet etti. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Theofanis Gekas ile Futbol Direktörlüğü görevi için prensip anlaşmasına varmıştır. İmza töreni ve basın toplantısı ile alakalı bilgilendirme önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Hoş geldin Theofanis Gekas!"

YERLİ HOCAYLA ÇALIŞACAK

43 yaşındaki eski Yunan santrfor, kulüpte futbolun patronu olacak. Statü gereği alt liglerde yabancı teknik adamlar görev yapamazken Gekas, Akhisarspor'da olduğu gibi bir yerli teknik adamla birlikte takımı yönetecek.

Haberin Devamı

ADINA BESTE YAPILMIŞTI

Kariyerinde yıllarca Almanya ve İspanya'da da forma giyen Gekas, Samsunspor'da başladığı Türkiye macerasında 2013 yılında attığı gollerle Akhisarspor'u küme düşmekten kurtarmış, 2014-2015 sezonunda döndüğü yeşil-siyahlıları golleriyle Süper Lig'e liderliğe kadar taşımıştı. Taraftarın adına besteler yaptığı Gekas, ülkemizde Konyaspor ve Eskişehirspor'da da forma giyip futbolu 2017 yılında Sivasspor'da bıraktı.

Yazarlar