Almanya Bundesliga Thomas Tuchel açıkladı! Bayern Münih'te Manuel Neuer kararı

Thomas Tuchel açıkladı! Bayern Münih'te Manuel Neuer kararı

20.10.2023 - 19:00 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gelecek hafta Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Bayern Münih'te Thomas Tuchel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, takımdaki sakat oyuncularla ilgili konuştu.

Thomas Tuchel açıkladı Bayern Münihte Manuel Neuer kararı

Galatasaray'ın Devler Ligi'nde konuk edeceği Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel, Bavyera ekibinde sakat futbolcuların son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Joshua Kimmich'in milli ara sonrası ilk kez dün antrenman yaptığını belirten Thomas Tuchel, "Joshua Kimmich için biraz beklememiz gerekiyor. İlk kez dün antrenman yaptı" dedi.

Haberin Devamı

Mazraoui, Gnabry, Upamecano ve Guerreiro'nun sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceğini vurgulayan Thomas Tuchel, "Leon Goretzka'nın durumu hala şüpheli" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih'te 10 aylık sakatlık süreci sona erdikten sonra tekrar çalışmalara başlayan Manuel Neuer'le ilgili gelen soruya Thomas Tuchel, "Mainz ve Galatasaray maçlarında Sven Ulreich kalede olacak" cevabını verdi. Tecrübeli teknik direktör, Manuel Neuer'in geri dönüşü için biraz daha bekleme kararı aldıklarını vurguladı.

Thomas Tuchel açıkladı Bayern Münihte Manuel Neuer kararı

Thomas Tuchel son olarak Manuel Neuer'le ilgili şu açıklamayı yaptı: "Neuer antrenmanlara geri döndü. Bu sansasyonel bir iyi haber. Onunla gurur duyuyoruz, bu çok olağanüstü bir hikaye."

Yazarlar