Fenerbahçe Tolunay Kafkas: Fenerbahçe ve İsmail Yüksek'ten özür dilerim

Tolunay Kafkas: Fenerbahçe ve İsmail Yüksek'ten özür dilerim

22.10.2023 - 09:19 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nden ayrılan tecrübeli teknik direktör Tolunay Kafkas çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tolunay Kafkas: Fenerbahçe ve İsmail Yüksekten özür dilerim

Geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'nden ayrılan tecrübeli teknik direktör Tolunay Kafkas suskunluğunu bozdu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

Ajansspor'da yer alan habere göre Kafkas, Ankaragücü'nden Ümit Milli Takım'a kadar birçok konuya değinirken İsmail Yüksek hakkında da konuştu.

Tolunay Kafkas'ın açıklamaları şu şekilde:

'RENALDO'NUN SES GETİRECEĞİNE İNANIYORUM'

"Ankaragücü süreci benim adıma çok olumlu geçti, çok iyi bir deneyim yaşadım. Ankaragücü çocukluk aşkımdı orada çalışmak benim için büyük onurdu. Başkanımız Faruk Koca'ya, yönetim kurulumuza ve taraftarımıza çok teşekkür ederim. Renaldo Cephas'ın transferinde başkanımızın danışmanı Emre Yıldız etkili oldu. Renaldo'nun bu ligde ses getireceğine inanıyorum. Renaldo adaptasyon sürecini atlarsa takımına ciddi bir bonservis ücreti kazandırabilir"

Tolunay Kafkas: Fenerbahçe ve İsmail Yüksekten özür dilerim

'MİLLİ TAKIM'DAKİ OYUNCU GRUBUNA GÜVENİYORUM'

Haberin Devamı

"A Milli Takımımızdaki oyuncu grubuna güveniyorum. Özellikle milli takımlarda alt yaş kategorilerinde yetkin hocalara ihtiyacımız var. Bizim dönemimizde alt yaş kategorilerinde birçok oyuncu A Milli Takım'a geçti."

'İSMAİL YÜKSEK'TEN ÖZÜR DİLERİM'

"İsmail Yüksek konusunda eleştiriler var. Tümer Metin, Tolunay Kafkas, Dybala ve Kante bunların hiçbir tanesi ne genç ne de Ümit Milli Takım'da oynamış oyuncu değiller. Bu durum buradaki hocaların işlerini kötü yaptığı anlamına gelmez. Ülkemizde oyuncu gelişimi geç olabiliyor. Ben burada bunları söylerken; hata yapmışsam İsmail'den de Fenerbahçe Kulübü'nden özür dilerim. Bizim sürecimizde A Milli Takım'a geçişlerin iyi olduğunu söyleyebilirim. Kulüp taraftarlığı insanlarımızın gözünü kör etmiş, kendimizi anlatmalıyız, düşüncelerimizi söylemeliyiz."

Tolunay Kafkas: Fenerbahçe ve İsmail Yüksekten özür dilerim

HALİL DERVİŞOĞLU-MARCAO OLAYI

"İngiltere ile maç yapacaktık iptal oldu. Fenerbahçe'de o dönem teknik direktör olarak Erol Bulut vardı, zannetmiyorum onlar İstanbulspor'la maç almışlardı, sonrasında Galatasaray ile görüştük ve hazırlık maçı yaptık. Ben burada konuşurken milli takım konusunda biz diyorum. Halil'e sordum; fiziki temas olmadı ancak Marcao vurmaya kalktı dedi. Sonrasında maçı iptal ettik. Bana, "Bir daha o maçı oynar mısın?" diye sorsan "Hayır" cevabını veririm"

Yazarlar