Magazin Tosic'in eşi Jelena Karleusa'dan Ozan Tufan açıklaması

Tosic'in eşi Jelena Karleusa'dan Ozan Tufan açıklaması

03.10.2017 - 13:06 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Dusko Tosic’in şarkıcı eşi Jelena Karleusa, çarpıcı itiraflarda bulundu...

Tosicin eşi Jelena Karleusadan Ozan Tufan açıklaması

Beşiktaşlı yıldız futbolcu Dusko Tosic'in verdiği özel röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

OZAN TUFAN'I TANIMIYOR

Karleusa, Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın Instagram'da fotoğrafını beğenmesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "O kim, tanımıyorum bile! O tweet’i duydum, “Ne yazmış, çevirin” dedim ama çevirmediler. Kötü bir şey yazdığını anladım ama öyle bir yanıt vermedim."

TÜRK OLMAK İSTİYOR
İstanbul’u çok beğendim. Yemeklerine, kültürüne, şarkılarına, turistlik yerlerine bayılıyorum. Her geldiğimde kendimi buraya ait hissediyorum. Dusko için de öyle. Türk vatandaşı olmak ve ömür boyu İstanbul’da yaşamak istiyor.
ZENGİN OLMASA...
Dusko ile tanıştığımda 21 yaşındaydım. Para benim için önemli değildir. O dönemlerde yeri geliyordu evin giderlerini ben karşılıyordum. Dusko’nun bir gün başaracağına ve güzel yerlere geleceğine inanıyordum. Güvenimi boşa çıkarmadı.
BEYİN YOKSA BOŞUNA
Benden bir milyon kere daha güzel yüz milyonlarca kadın var. Ben modaya iyi ayak uyduran ve iyi ambalajlanmış bir kadınım. Güzellik bugün var 10 yıl sonra yok. Peki 10 yıl sonra güzellik gidince kişi ne yapacak? Güzelik kaybolur gider ama karizma her zaman kalıcıdır. Sadece güzel olanlar 40 yaşından sonra hiçbir şeydir. Eğer beyin yoksa her şey boşu boşuna.
ALDATMA İZNİ VAR
Beni aldatma izni var ama benden daha güzel biri olma şartıyla. Yoksa yaptığı attan inip, eşeğe binmek gibi olur. Bu yüzden attan inip eşeğe bineceğini hiç sanmıyorum. Eğer benim de karşıma Dusko'dan daha çok beğendiğim biri çıksaydı ondan ayrılırdım. Ama çıkacağını düşünmüyorum.
DÜNYADAKİ EN İYİ DEFANS
Tabi bunları yaparken kocasına her zaman seksi olabilen bir kadınım. O maçta daha iyi performans göstersin diye. Bu yüzden Dusko dünyadaki en iyi defansı yapan futbolculardan.
SÜPER YENGEYİM
Ben süper yengeyim. Diğer yengeler kocalarının paralarını yiyor. Ama ben Dusko'dan daha uzun süren bir kariyere sahibim. Ama yenge olmaktan ziyade ben kendi paramı kazandığım ve harcadığım için onlardan farklıyım. Çünkü Dusko'yla aynı parayı kazanıyorum. Bu yüzden kendimi süper yenge olarak tanımlıyorum.(Vatan)