Fenerbahçe Tottenham, Galatasaray maçında Fenerbahçeli yıldızı izleyecek!

Tottenham, Galatasaray maçında Fenerbahçeli yıldızı izleyecek!

10.03.2024 - 12:21 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde adeta gövde gösterisi yapan ve Union Saint Gilloise'yı farklı mağlup eden Fenerbahçe'de milli oyuncu kulüplerin radarına girdi. Sarı-lacivertli oyuncuyu seyretmek isteyen Tottenham, Süper Kupa'daki Galatasaray finali için yer ayırttı.

Tottenham, Galatasaray maçında Fenerbahçeli yıldızı izleyecek

Bu sezon gösterdiği performansla milli takımın bankosu olan ve Avrupa'nın birçok kulübünün ilgi alanına giren İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Yıldız futbolcunun peşine düşen son iki takımın İtalyan ekibi Roma ve İngiliz ekibi Tottenham olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

ROMA, SADİKİ'Yİ İZLEMEYE GELDİ İSMAİL YÜKSEK'E HAYRAN KALDI
Romalı yetkililer, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında perşembe gecesi oynanan Union Saint Gilloise-Fenerbahçe karşılaşmasında Kongolu merkez orta saha Noah Sadiki'yi izlemeye gittiler. Ancak Romalı kurmaylar Fenerbahçe'nin orta sahası İsmail Yüksek'e hayran kaldılar.

FENERBAHÇELİ YETKİLİLER İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Bu maçta İsmail Yüksek 14 ikili mücadele ve 10 sahipsiz top kazanmış ve 8 de top çalmıştı. İkili mücadele ve sahipsiz top kazanma rakamlarıyla bu sezon Konferans Ligi rekorunu kırmıştı. Romalı yetkililer karşılaşmanın ardından Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü ve İsmail Yüksek hakkında bilgi istedikleri de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Tottenham, Galatasaray maçında Fenerbahçeli yıldızı izleyecek

İLGİ MEKTUBU GÖNDERİLEBİLİR
Roma'nın Fenerbahçe'ye ilgi mektubu göndermesinin söz konusu olduğu da gelen haberler arasında yer alıyor. İsmail Yüksek'in performansı Romalı kurmayların dikkatini çekti. Başarılı orta saha oyuncusu artık İtalyan kulübünün de ilgi alanına girdi.

TOTTENHAM, GALATASARAY MAÇINDA ONU İZLEYECEK
İngiliz ekibi Tottenham da Union Saint-Gilloise maçına Mohamed Amoura için scout gönderdi. Cezayirli oyuncuyu takip eden Ada temsilcileri, Fenerbahçeli yıldızdan da etkilendi. İngiliz ekibinin İsmail Yüksek'ten etkilendiği ortaya çıkarken, scoutların adeta başını döndüren 25 yaşındaki oyuncu için izleme planı oluşturuldu. Tottenhamlı yetkililer, Konferans Ligi rövanş maçı için yer ayırttı ve Kadıköy'de İsmail Yüksek'i canlı gözle bir kez daha izleyecekler.

İngiliz ekibi, Union Saint-Gilloise maçının yanı sıra çeyrek final ve Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa mücadelesinde de İsmail Yüksek'i canlı gözle takip edecek.

RAPOR BEKLENİYOR
Teknik direktör Postecoglou'nun gelecek raporlara göre karar vereceği belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcının onay vermesi halinde Tottenham, yaz transfer döneminde İsmail için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

PİYASA DEĞERİ 7.5 MİLYON EURO
İsmail Yüksek, 26 Ocak 1999'de Bursa'da dünyaya geldi. Futbola Bursa Yıldırımspor'da başlayan İsmail, daha sonra Gölcükspor'a geçti. 2 yıl Kocaeli ekibinde forma giyen oyuncu, 2020 yazında Fenerbahçe'ye 65 bin Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Sarı-lacivertlilere imza attıktan sonra sırasıyla Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi. F.Bahçe'yle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan milli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 7.5 milyon Euro.

Haberin Devamı

Yazarlar