Beşiktaş Trabzon’a amorti

Trabzon’a amorti

10.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’da, Tuttur Cup’ta Beşiktaş hızlı başladı, golü Trabzonspor attı. 12’de Janko ile kazanılan sayıya, 75’te Almeida ile karşılık veren Kartal, normal süresiyi berabere bitirmeyi başardı. Penaltı atışlarında Almeida ile Hilbert kaçırdı, Karadeniz ekibi üçüncülükle sahadan ayrıldı

Trabzon’a amorti

Tuttur Cup’ta üçüncülük için oynayan Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki mücadelede gülen taraf Karadeniz ekibi oldu. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltıları kaçıran Almeida ve Hilbert, siyah-beyazlıların 5-4 yenilmesine neden oldu.
Karşılaşmada Janko’nun 12. dakikada attığı gole kadar bordo-mavili kalede iki tane net gol pozisyonu bulan Beşiktaş, 7. dakikada Sivok ve 11’de Hilbert ile bu pozisyonları değerlendiremedi. Her iki takım ideal kadrosuna yakın bir takım dizilişiyle sahaya çıkarken, yeni transfer Gökhan Süzen, 46. dakikada oyuna girerek sol bekte görev aldı. Trabzonspor’da ise Trabzon 1461’den transfer edilen Abdullah sahada takımı adına görev aldı.
12’de Olcan’ın soldan ortasına Janko iyi yükseldi. Janko, kaleci Mcgregor’un müdahalesine rağmen topu kafayla ağlara gönderdi: 0-1.
76. dakikada Aykut’un hatalı geri pasını yakalayan Almeida, kaleciyi de çalımladıktan sonra topu yerden ağlara bıraktı: 1-1.

Haberin Devamı

‘Geçmiş olsun’
Her iki takımın futbolcuları rahatsızlığı nedeniyle futbola ara veren Giray Kaçar için hazırlanan pankartla sahaya çıktı. “Geçmiş olsun Giray Kaçar” yazılı pankartla sahaya çıkan iki takımın futbolcuları tribünler tarafından ayakta alkışlandı.

Öp hocanın elini
Karşılaşmadan önce Trabzonsporlu Soner, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ile hasret giderdi. Gençlerbirliği’nde Samet Aybaba tarafından 16 yaşında oynatılan bordo - mavili oyuncu, maç öncesi eski hocasının elini öptü.

Zorunlu değişim
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba maçtan önce kadroda mecburi değişiklik yapmak zorunda kaldı. Siyah - beyazlı teknik adam ısınma sırasında adalesinde gerilme olan Veli ile ateşi yükselen Sinan’ı yedeklerden çıkardı. Samet Aybaba bu oyuncuların yerine Erkan ile Ömer’i maç kadrosuna aldı.

Yazarlar