Skorer Trabzon sorunları aştı

Trabzon sorunları aştı

18.01.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Trabzon sorunları aştı

Trabzon sorunları aştı

       Bordo - Mavili ekibin Teknik Direktörü Milne, KKTC'de iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. İngiliz hoca, yeni katılanların performanslarını beğendiğini de ekledi ve "İkinci yarıda herkes, sorunlarını aşmış bir Trabzonspor görecek" dedi
       TRABZONSPOR'un 9 günlük KKTC kampı bugün sona eriyor. Girne'de ikinci yarı çalışmalarının ikinci etabını tamamlayan Bordo - Mavili takımın Teknik Direktörü Gordon Milne, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.
       Kampın ilk günlerinde yaptırdığı ağır antrenmanlarla oyuncularının adeta pestilini çıkartan Milne, son üç gün ise taktik antrenmanlara ağırlık verdi. Takıma yeni katılan oyuncuların performansından memnun olduğunu vurgulayan Milne, "İlk yarıda uyum sorunu nedeniyle gereksiz bir çok puan kaybettik. İkinci yarıda herkes sorunlarını aşmış bir Trabzonspor görecek. Bunun için kamp döneminin çok olumlu geçtiğini ve hedefine ulaştığını söyleyebiliriz" yorumunu yaptı.
       Bordo - Mavililer, bu sabah İstanbul üzerinden Trabzon'a geçecek ve iki gün izin yapacak. Takım, ilk hazırlık maçını ise 21 Ocak'ta Üçüncü Lig ekiplerinden Trabzon Telekomspor ile oynayacak.
       Girne 20 Temmuz Stadı'nda dün yapılan son antrenmanda Okan ve Osman düz koşu yaparken. Takım ise taktik ve kondisyon çalışması yaptı.
       Trabzonsporlu futbolcuların 2 milyon doları bulan transfer taksitlerinin zamanı geçmesine karşın hala ödenmediği öğrenildi.

       KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, dün Trabzonspor'u ziyaret etti. Denktaş, "Ambargo nedeniyle gerek kendi aralarında, gerek bizim takımlarla maç yapılamaması üzüntü verici. Türk takımlarının toplu olarak FİFA'ya başvurup, ambargonun kalkmaması halinde Avrupa Kupaları'ndan çekileceklerini bildirmeleri, bu yolda atılmış büyük adım olur. Ancak bizim yararımıza olan bu çalışmayı sizden isteyemeyiz" dedi. Genel Sekreter Bülent Akyazıcı, Denktaş'a rozet ve fındık hediye ederken, Ogün de imzalı formayı giydirdi.

       Trabzonspor Teknik Direktörü Gordon Milne, KKTC kampının son gününde Bordo - Mavili futbolculara çarşı izni verdi. Futbolcuların büyük kısmı otelde kalıp dinlenmeyi tercih ederken, bir kısmı da alış veriş yaptı. Bordo - Mavililer, Girne Limanı'nın çevresindeki kafeteryalarda da bir süre oturup, yorgunluk attılar.



Yazarlar