Trabzonspor Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın

Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın

01.04.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmaylara sürpriz bir öneride bulunulduğu ortaya çıktı. Bordo-mavililerde 35'lik yıldızla ilgili son kararı Abdullah Avcı'nın verileceği aktarıldı.

Trabzonspora 35lik stoper Son karar Abdullah Avcının

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Stoper tandemine takviyede bulunmayı hedefleyen bordo-mavililerin gündemine yıldız futbolcunun geldiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fluminense'de kiralık olarak forma giyen Marlon Santos ile ilgilenen bordo-mavililere, yeni bir öneride bulunulduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mats Hummels, Trabzonspor'a önerildi.

35 yaşındaki futbolcunun transferi için uygun maliyetle anlaşmanın sağlanabileceği aktarıldı. Abdullah Avcı'nın Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak çalışan Nuri Şahin ile görüşeceği kaydedildi.

Nuri Şahin ile görüşecek Abdullah Avcı'nın daha sonra transfere dair kararını vereceği belirtildi. 35 yaşındaki Mats Hummels bu sezon Borussia Dortmund'da 30 müsabakada şans buldu. Alman stoper bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı.

Mats Hummels'ın Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 35 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Haberin Devamı

Bayern Münih altyapısında yetişen Mats Hummels daha sonra Borussia Dortmund'a imza attı. Almanya Milli Takımı'nda 78 karşılaşmada süre alan Mats Hummels, 5 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar