Dünyadan Futbol Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar!

Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar!

01.04.2024 - 10:56 | Son Güncellenme:

Yunanistan Şampiyonluk Turu karşılaşmasında Panathinaikos, PAOK'a 3-2 kaybetti ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından hakem hakkında çok sert açıklamalarda bulunurken Yunan medyası tecrübeli teknik adamı eleştirdi.

Yunanistanda Fatih Terime sert eleştiri: Anlaşılmaz karar

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı PanathinaikosYunanistan Şampiyonluk Turu 2. haftasında PAOK'a 3-2 kaybetti ve şampiyonluk yolunda büyük bir darbe aldı. Terim maçın hemen ardından Danimarkalı hakem hakkında çok sert ifadeler kullandı. Yunan medyası Fatih Terim'i sert bir dille eleştirdi.

Haberin Devamı

AVANTAJ KAYBETTİ

Yunanistan Şampiyonluk Turu karşılaşmasında Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos ile PAOK karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı PAOK 3-2 kazandı.

PAOK'a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Kiril Despodov, 37. dakikada Brandon Thomas ve 89. dakikada penaltıdan Stefan Schwab kaydetti. Panathinaikos'un golleri 37 ve 90+3'ncü dakikada Bernard'dan geldi.

Bu sonuçla birlikte PAOK, şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan alarak puanını 63 yaptı. Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos ise 59 puanda kaldı.

Bir sonraki karşılaşmada Panathinaikos, evinde AEK'i ağırlayacak. PAOK, evinde Lamia'yı ağırlayacak.

Yunanistanda Fatih Terime sert eleştiri: Anlaşılmaz karar

TERİM'DEN TEPKİ: UTANIR İNSAN!

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, PAOK'a kaybettikleri maçın ardından konuştu. Deneyimli teknik adam, yaptığı açıklamada hakeme sert bir tepki gösterdi.

Haberin Devamı

"BÖYLE HAKEM GÖNDERMESİNLER"

Fatih Terim, "Hakemlerden genelde bahsetmem ama Yunan Ligi kalitesiz hakemleri hak etmiyor. Maçın sonuna sadece 4 dakika vermeye utanır insan. Kırmızı kart ve çaldığı fauller hakkında bir şey söylemiyorum!" dedi.

Bu tarz hakemlerin gönderilmemesi gerektiğini söyleyen Terim, "Eğer böyle yabancı hakem göndereceklerse göndermesinler. Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi." ifadelerini kullandı.

Yunanistanda Fatih Terime sert eleştiri: Anlaşılmaz karar

YUNAN MEDYASI SERT ELEŞTİRDİ: ANLAŞILMAZ KARAR

Yunanistan basını, Panathinaikos'un PAOK'a 3-2 kaybetmesinin ardından Fatih Terim'i eleştirdi. Sportal'da yer alan haberde "Fatih Terim, Razvan Lucesu'ya Jose Luis Mendilibar'ın ilk hafta kendisine verdiği hediyenin bir benzerini verdi. Hücum ikilisi, kanat oyuncusu, defansif orta saha oyuncusu olmayan ve Bakasetas, Ioannidis ve Mladenovic'in yorgun olduğu bir geri hatla sahaya çıkma yönündeki anlaşılmaz karar, Panathinaikos'un PAOK karşısında aldığı yenilgiye ve şampiyonluk şansının azalmasına mal oldu." ifadelerine yer verildi.

Sportime'de yer alan haberde ise "Fatih Terim, PAOK'a kaybetti ve suçu hakeme attı. Terim aynaya bakıp bu dengesiz geri hattı neden düşürdüğünü kendine sormak yerine topu başka yere attı. Başka bir maç için bahaneler aradı. PAOK maçının hakemliğini tartışarak kendi mazeretini oluşturmaya çalıştı." denildi.

Haberin Devamı

Yunanistanda Fatih Terime sert eleştiri: Anlaşılmaz karar

NewsIt'te yer alan haberde "Fatih Terim, Süper Lig play-off ikinci turunda Panathinaikos ile PAOK arasında Avenue'de oynanan maçın hakemliğinden şikayetçiydi. Panathinaikos kendi sahasının avantajını kullanamadı ve PAOK'a Avenue'de 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından Fatih Terim, PAOK'u galibiyetlerinden ötürü tebrik etti ancak maçın hakemine yüklendi." ifadelerine yer verildi.

Parapolitika'da yer alan haberde ise "Eğer yenilgi kendi kendine hazımsızlığa neden oluyorsa, Fatih Terim'in durumunda, PAOK'un Süper Lig playoffları 2. turunda Panathinaikos karşısında aldığı 3-2'lik galibiyet iki kat daha fazla zarar veriyor... Türk koç maçtan sonra çok öfkeliydi, ikinci yarıdaki dört dakikalık uzatma süresi için (sonunda altı dakika oldu) hakem Mikel Redder'i suçladı, "utanç" kelimesini tekrarladı ve "Yunanistan'a böyle hakemler gelecekse, onları hiç getirmemeliyiz" dedi." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Yunanistanda Fatih Terime sert eleştiri: Anlaşılmaz karar