Trabzonspor Trabzonspor'da yönetimden ortak görüş! 'Daha iyi olacağız'

Trabzonspor'da yönetimden ortak görüş! 'Daha iyi olacağız'

15.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sakatlar nedeniyle Antalyaspor maçına eksik bir kadro ile çıkmasına rağmen sezonu galibiyetle açan Trabzonspor’da yönetim ‘yeni gelecek isimlerle daha da güçleneceğiz’ görüşünde birleşti.

Trabzonsporda yönetimden ortak görüş Daha iyi olacağız

Trabzonspor’un, Süper Lig’in ilk haftasında kazanıp yeni sezona galibiyetle başlaması hem yönetimi, hem taraftarı umutlandırdı. Yaz transfer döneminde birçok ismi kadrosuna katmasına rağmen daha sezon başlamadan sakatlık nedeniyle bazı oyuncularından yararlanamadı bordo-mavililer. Birçok eksiğe rağmen ulaşılan zafer herkese adeta ışık oldu.

Haberin Devamı

Yönetimin maçtan sonra yaptığı toplantıda, “Eksiklerimiz var. Fakat buna rağmen kazanarak başlamak bizim için önemliydi. Transferlerin tamamlanmasının ardından takım daha da güçlenecek ve sahada daha iyi bir futbol ortaya koyacak” görüşünde birleşti.

Teknik Direktör Bjelica’nın raporu doğrultusunda birçok isimle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor Yönetimi’nin bu hafta içinde takıma yeni oyuncuların katılması için elinden geleni yaptığı öğrenildi. Bjelica’nın da oynanan futboldan memnun olduğu ve transferin tamamlanmasıyla sahadaki futbol anlayışını iyice takıma oturtacağına inandığı bildirildi.