Beşiktaş Trabzonspor'dan bayraklı tepki!

Trabzonspor'dan bayraklı tepki!

15.03.2016 - 19:54 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, Beşiktaş maçında teröre tepki amacıyla Türk bayrağı dağıtacaklarını açıkladı.

Trabzonspordan bayraklı tepki

Spor Toto Süper Lig'de yarın (15 Mart Salı) erteleme maçında Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor'da, kulüp basın sözcüsü Asım Örem, Ankara'da yaşanan terör saldırısına tepki amacıyla karşılaşma öncesi Türk bayrağı dağıtacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Asım Örem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hain saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Ankara'daki terör saldırısının futbolu gölgede bıraktığını ifade eden Örem, şunları kaydetti:

"Birlik ve bütünlüğümüze karşı hain saldırılar masum insanlara karşı yapılmıştır. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Şu anda bu hainlere verilecek en büyük cevap, birlik bütünlüğümüzün asla bozulmayacağını en değerli varlığımız bayrağımızı kaldırarak göstermektir. Trabzon insanı da haksızlıklara, bu tür milli duygulara gönülden cevap veren halktır, taraftardır. Beşiktaş karşılaşmasını izlemeye gelen tüm taraftarlara bayrak dağıtacağız. Tüm Trabzon halkını bu toplulukta yer almaya davet ediyoruz."

Haberin Devamı

Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın (15 Mart Salı) Beşiktaş ile yapacağı 19. hafta erteleme maçının hazırlıklarını tamamladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptığı belirtildi.

Yağmur altında gerçekleşen antrenmanın, futbolcuların dar alanda yaptığı maç ile sona erdiği ifade edildi.

Yazarlar