Trabzonspor Trabzonspor'dan tam isabet transfer! Şampiyon taraftarını coşturdu

Trabzonspor'dan tam isabet transfer! Şampiyon taraftarını coşturdu

17.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şampiyon Trabzonspor, transferde nokta atışı hamlelerine başladı. 4 oyuncuyu birden açıklayan bordo-mavililerde özellikle savunmada adeta bir joker olan Danimarka Milli Takım oyuncusu Jens Larsen dikkat çekti.

Trabzonspordan tam isabet transfer Şampiyon taraftarını coşturdu

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, transferin hızlı takımlarından oldu. Bordo-mavililer sessizliğini bozarak dün 4 oyuncuyu birden açıkladı. Udinese’de sözleşmesi sona eren Danimarka Milli Takım oyuncusu Jens Larssen ve Club Brugge’le mukavelesi tamamlanan Stefano Denswil bonservissiz olarak Trabzonspor’a katıldı.

Haberin Devamı

Ayrıca geçen sezon Süper Lig’de dikkat çeken Kasımpaşalı yıldızlar Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat da bordo-mavili renklere bağlandı. KAP’a arka arkaya 3 açıklama yapan ve 4 oyuncu duyuran Karadeniz ekibi, taraftarlarını coşturdu.

Tıpkı geçen sezon olduğu gibi bir kez daha kampa transferleri yetiştiren Trabzonspor’da bu hamle takdir topladı. Özellikle Jens Larssen transferi dikkat çekti. Esas mevkii sağ bek olan tecrübeli futbolcu, aynı zamanda stoper ve sol bek olarak da oynayabiliyor. 31 yaşındaki deneyimli yıldız, Abdullah Avcı’nın çok istediği bir isimdi. Sol ve sağ ayağını aynı verimlilikle kullanabilen Larsen, Danimarka Milli Takımı’ndan tanıdığı Cornelius’la takım arkadaşı olacak.

Geçen sezon kiralık oynayan Denswil ise kalıcı olarak takıma katıldı. Stoperde beğenilen tecrübeli oyuncu, Abdullah Avcı’nın gözdelerindendi. Ayrıca Süper Lig’de beğenilen isimler Eren Elmaslı ve Doğucan Haspolat da gelecek vaat eden yıldızlar olarak parlıyor.

Haberin Devamı

UMUT BOZOK HAMLESİ

Forvet hattına transfer düşünen Trabzonspor’da Umut Bozok sürprizi gündeme geldi. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da istediği Süper Lig gol kralı için bordo-mavililer, Lorient’le prensip anlaşmasına vardı. Geçen sezon Kasımpaşa’da kiralık oynayan ve 20 golle gol kralı olan 25 yaşındaki forvet için girişimler hızlandı.

NWAKAEME AYRILDI

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor’dan ayrıldığını açıkladı. 2018 yılından bu yana bordo-mavili formayı giyen ve 145 maçta, 47 gol atıp 40 asist yapan Nijeryalı yıldız vedasını duyurdu.

34 yaşındaki futbolcu, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak ayrılığını duyurdu. Nwakaeme, Trabzonspor ile 1 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanmıştı.

Roberto Firmino: Premier Lig'deki en iyi Brezilyalı