Trabzonspor Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'a Avrupa'dan dev talip

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'a Avrupa'dan dev talip

09.06.2023 - 00:50 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Uğurcan Çakır'ın Roma'nın yakın takibine girdiği öne sürüldü.

Trabzonsporun kaptanı Uğurcan Çakıra Avrupadan dev talip

Trabzonspor'daki performansıyla Avrupa devlerinin radarına giren Uğurcan Çakır'a dev talip çıktı. Galatasaray'la anılan milli file bekçisine Roma'nın yakın ilgi duyduğu öğrenildi. Flaş gelişmeyi İtalyan gazeteci Di Marzio duyurdu.

Haberin Devamı

Uğurcan Çakır bu sezon Trabzonspor'da 44 maçta şans buldu ve kalesinde 62 gol gördü. Tecrübeli eldiven 18 maçta ise kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

Trabzonspor altyapısında yetişen Uğurcan Çakır'ın sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli file bekçisinin güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Uğurcan Çakır, A Milli Futbol Takımı'nda 22 maçta şans buldu. 27 yaşındaki file bekçisiyle İngiltere'den Sheffield United'ın da ilgilendiği öne sürüldü.

"UĞURCAN'I KADROSUNDA KİM GÖRMEK İSTEMEZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da tecrübeli eldivenle ilgili gelen soruyu cevapladı. Uğurcan Çakır'la ilgili soruya Okan Buruk, "Muslera'nın bir sene daha anlaşması var. Bizim birinci kalecimiz, yanına birini düşünebiliriz. Okan'dan da çok memnundum ben, onunla ilgili daha karar vermedik. Oraya Muslera ile birlikte olacak biri bizimle olacak. Uğurcan, A Milli Takım kalecisi, kim kadrosunda görmek istemez? Ama Muslera gibi Türkiye'nin en başarılı kalecisi bizde. 2 tane 1 numaranın burada olması çok zor. İki tane oynamaya alışkın kaleci, o çok zor bir şey" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Yazarlar