Beşiktaş Transfer görüşmeleri başladı! Beşiktaş'ın Gedson için istediği bonservis ortaya çıktı

Transfer görüşmeleri başladı! Beşiktaş'ın Gedson için istediği bonservis ortaya çıktı

14.04.2023 - 18:27 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Gedson Fernandes ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Portekizli orta saha için transfer görüşmelerinin başladığı ve siyah-beyazlıların istediği bonservis bedeli ortaya çıktı.

Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaşın Gedson için istediği bonservis ortaya çıktı

Süper Lig devi Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların görüşmelerinin devam ettiği dönemde sürpriz bir iddia gündeme geldi. Benfica'dan transfer edilen Gedson Fernandes'in Avrupa'dan çok sayıda kulübü peşine taktığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Gedson Fernandes için devreye giren Premier Lig temsilcileri haberin ayrıntılarında yer aldı. Beşiktaş'ın Gedson Fernandes için istediği bonservis bedelini BBC duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaşın Gedson için istediği bonservis ortaya çıktı

ÇEBİ'DEN TRANSFER SORULARINA CEVAP

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, mevcut kadrodan memnun olduklarını dile getirerek, Masuaku ve Redmond’ı kadroda tutmak istediklerini söylemişti. Başkan Çebi, Dele Alli'ye ise sıfır bonservisle oynamak şartıyla kapılarının açık olduğunu belirtmişti.

Beşiktaş'ın, West Ham'dan kiraladığı Arthur Masuaku, Giresunspor karşısında bu sezon 25. kez 11'de başladı. Trabzonspor maçında da forma giymesi halinde Kongolu futbolcu, bonservisiyle siyah-beyazlıların futbolcusu olacak. Masuaku'nun bonservisinin alınıp alınmayacağı belirsizliğini korurken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, konuya açıklık getirmişti. Çebi, "Mevcut kadro oldukça iyi. Birbirine daha adapte olmuş durumdalar. Kadronun korunmasını tercih ediyoruz. Kontratların ekonomisi ve Beşiktaş'ın menfaatleri var. Masuaku'yla devam etmeyi planlıyoruz. İyi bir futbolcu, takıma da adapte oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaşın Gedson için istediği bonservis ortaya çıktı

Başkan Çebi, aynı zamanda Redmond'ın da kendileriyle yola devam etmek istediğine değinerek, "Redmond'ın kontratında opsiyon yok. Oturup pazarlık yapacağız" cümlelerine yer verdi. Dele Alli'nin durumu hakkında ise Ahmet Nur Çebi, “Dele Alli, iyi niyetli bir oyuncu ama burada olmadı. Ceyhun beye (Kazancı) talimat verdim, ekonomisi uygun olursa, kulübe maddi olarak yük olmayacaksa, ben kendisi ile devam etmek isterim. Sıfır bonservisle oynamak istiyorsa gelsin şansımızı deneyelim dedim" şeklinde konuşmuştu.

GEDSON 6 MİLYON EUROYA GELDİ

Beşiktaş sezon başında Gedson Fernandes'i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekti. Siyah-beyazlılar, Portekizli oyuncunun transferi için Benfica'ya 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Beşiktaş, 24 yaşındaki oyuncuyla 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Gedson Fernandes'in bir sonraki satışından Benfica'nın yüzde 50 pay alacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaşın Gedson için istediği bonservis ortaya çıktı

5 ASİST ÜRETTİ

Gedson Fernandes bu sezon Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çekti. Portekizli orta saha 29 resmi maçta forma şansı buldu. 24 yaşındaki oyuncu bu mücadelelerde takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

İtalyan basını geçtiğimiz günlerde Gedson Fernandes ile ilgili çarpıcı bir habere imza atmıştı. Serie A'dan dev kulüpler Roma ile Lazio'nun Gedson Fernandes'i transfer etmek istediği belirtilmişti.

BBC'nin haberine göre; 24 yaşındaki orta saha için Fulham, Aston Villa ve Crystal Palace devreye girdi. BBC'nin haberinde Gedson Fernandes için Beşiktaş'ın istediği bonservis bedeli de yer aldı.

13 MİLYON EURO ARTI PAY

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcu için en az 13 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi. Siyah-beyazlıların sonraki satıştan da pay istediği belirtilen haberde; transfer görüşmelerinin sürdüğü vurgulandı.

Benfica altyapısında yetişen Gedson Fernandes daha sonra kiralık olarak Tottenham, Galatasaray ve Rizespor'da oynadı. Portekizli oyuncunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro. 24 yaşındaki orta saha 2 kez Portekiz Milli Takımı forması giydi.

Haberin Devamı

Yazarlar