Galatasaray Galatasaray'a bir dünya yıldızı bir golcü daha! 6 aylık kiralanacak

Galatasaray'a bir dünya yıldızı bir golcü daha! 6 aylık kiralanacak

09.01.2024 - 11:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesinde ortaya sürpriz isim atıldı. Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk yolunda hasar almamak için hücum hattına takviye yapmaya kararlı. Birçok isimle ilgilenen Galatasaray Mauro Icardi'nin yokluğunda hücum hattını güvende tutmak istiyor.

Galatasaraya bir dünya yıldızı bir golcü daha 6 aylık kiralanacak

Cedric Bakambu ve Halil Dervişoğlu'ndan beklediği verimi alamayan Galatasaray'da transfer dönemi şimdiden başladı. Birçok isimle ilgilenen Sarı-Kırmızılı ekip Mauro Icardi'nin yokluğunu aratmayacak forvet arayışında.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR BEKLENİYOR
Galatasaray'da bazı isimlerin takımdan ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda sezon başı takıma katılan Angelino ve Ndombele'den beklediği performansı bulamadı. İki futbolcu da beklenilenin altında performans sergiledi. Okan Buruk'un bu bölgelere takviye yapması bekleniyor Ayrıca deneyimli çalıştırıcı, Mauro Icardi'yi destekleyecek yıldız bir isim istedi.

OKAN BURUK ÇOK İSTEKLİ
Galatasaray'ın gündeminde Alexandre Lacazette'in olduğu öğrenildi. Fransa'nın dev kulübü bu yıl küme düşmeme savaşı veriyor. Bunu fırsat bilen Sarı-Kırmızılılar devre arasında Lacazette'yi ikna edip kadrosuna katmayı planlıyor. Okan Buruk'un çok istediği oyuncuların başında gelen Fransız isim için 6 aylık kiralama teklifi yapılacak.

Haberin Devamı

Galatasaraya bir dünya yıldızı bir golcü daha 6 aylık kiralanacak

LACAZETTE'NİN PERFORMANSI
Tecrübeli golcü bu sezon Fransa Ligue 1'de 14 maça çıktı. Bu mücadelelerde ise 7 gol kaydetti. Cimbom Lyon'un kaptanı için çalışmalara başladı. Lacazette daha önce Olympique Lyon'dan Arsenal'e 53 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.
Yıldız oyuncu bedelsiz olarak geçtiğimiz sezon takıma geri döndü. Fransız oyuncunun 2025 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Lacazette'in bonservis değeri ise 10 milyon Euro.

Yazarlar