Galatasaray Trezeguet, Slavia Prag ile anlaştı...

Trezeguet, Slavia Prag ile anlaştı...

11.07.2018 - 11:01 | Son Güncellenme:

Çinli bir yatırımcı tarafından satın alınan Slavia Prag, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Trezeguet ile anlaşma sağladı. Mısırlı yıldız sağlık kontrolü için Çekya'ya gitti...

Trezeguet, Slavia Prag ile anlaştı...

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla gösterdiği performans ile bir çok takımı peşine takan Mısırlı Trezeguet'in yeni adresi adresi belli oldu.

Haberin Devamı

Skorer'in ediğin bilgiye göre son Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın kadrosuna katmak için görüşmeleri sürdüğü Mısırlı yıldız Slavia Prag ile anlaştı ve sağlık kontrolü için Çekya'ya gitti.

Tarihin en pahalı transferi

5 milyon Euro bonservis bedelini ödemekte zorlanan Galatasaray, Kasımpaşa'nın tamamını peşin istediği ücret nedeniyle Mısırlı oyuncuyu elinden kaçırırken; CEFC Grubu tarafından kulübün yüzde 99,96'sı satın alınan Slavia Prag hızlı davranarak Kasımpaşa ile anlaştı. Trezeguet'nin sağlık kontrolü için Çekya'ya gittiği ve işlemlerin ardından Slavia Prag’a imza atacağı belirtildi.

Öksüz: Transfer bizim rızamız dışında gerçekleşti

Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz, 23 yaşındaki oyuncunun şu anda sağlık kontrolünden geçmek için Prag'a gittiğini belirtti.

Haberin Devamı

AA'ya konuşan lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili Öksüz, Trezeguet'i kadrolarına tutmaya çalıştıklarını anlatarak, "Bu transfer bizim rızamın dışında gerçekleşti. Serbest kalma maddesini ödemeyi kabul ettikleri için, bizim elimizde olan bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Sportif Direktörü Bekir Nursal Bilgin, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine Trezeguet'in transferdeki son durumu hakkında yaptığı açıklamada, "Trezeguet, Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçmeye gitti. Kulüp uçak biletini dahi aldı ve bu sabah yapılan antrenmana katılmadı. Bizden izin alarak sabah 7’de yola çıktı. Slavia Prag da 5 Milyon Euro’yu yatıracağını söyledi. Eğer Slavia Prag 5 Milyon Euro’yu yatırırsa transfer gerçekleşecek” şeklinde konuştu.

Yazarlar