Trabzonspor Trezeguet'in menajeri transfer için İstanbul'a geliyor! İşte yeni takımı

Trezeguet'in menajeri transfer için İstanbul'a geliyor! İşte yeni takımı

15.06.2022 - 18:46 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir'in geride kalan sezonun devre arasında Aston Villa'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Trezeguet eski günlerine geri cdönüş sinyali yaktı. Mısırlı yıldız için Süper Lig devleri devreye girdi ve transfer için girişimler başladı. Trezeguet'in menajeri transfer görüşmelerine son noktayı koymak için İstanbul'a geliyor.

Trezeguetin menajeri transfer için İstanbula geliyor İşte yeni takımı

Türkiye'de Kasımpaşa formasıyla adından söz ettiren Mısırlı yıldız Mahmoud Hassan Trezeguet, 2019-2020 sezonunun başında 10 milyon euroya Aston Villa'nın yolunu tutmuştu. Aston Villa kariyerine de iyi başlayan Mısırlı yıldız dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kaldı ve eski formunu bir türlü yakalayamadı.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir, geride kalan sezonun devre arasında Trezeguet'i kiralık olarak renklerine bağladı. Mısırlı yıldız Turuncu-Lacivertli formayla çıktığı 13 karşılaşmada 6 gol atıp 4 asist yaptı ve eski günlerine geri dönüş sinyali yaktı. Emre Belözoğlu ile yeniden yıldızını parlatan Trezeguet, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Aston Villa'ya geri döndü.

Trezeguetin menajeri transfer için İstanbula geliyor İşte yeni takımı

TREZEGUET İÇİN DEV İDDİA

Medipol Başakşehir'le performansını artıran Trezeguet için Süper Lig'in iki devi Galatasaray ve Trabzonspor nabız yoklamasına başladı. Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa'ya olası transferi için alternatif arayışına giren Galatasaray'da Mısırlı yıldız gündeme geldi. Sarı Kırmızılılarda sportif direktörlük görevine getirilmesi beklenen Cenk Ergün'ün Trezeguet için Aston Villa yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edilmişti. 

Haberin Devamı

Trezeguet, Galatasaray'ın Diagne'yi transfer ettiği 2018-2019 ara transfer döneminde de Sarı Kırmızılı ekibin gündemine gelmiş fakat transfer gerçekleşmemişti. Trezeguet, Kasımpaşa forması giydiği dönemde özellikle Mbaye Diagne ile unutulmaz bir ikili olmuştu.

Trezeguetin menajeri transfer için İstanbula geliyor İşte yeni takımı

TRABZONSPOR DA İSTİYOR

Trabzonspor da Trezeguet'in peşinde! Bordo Mavililer Nijeryalı Anthony Nwakaeme ile yeni sözleşme görüşmelerinde henüz sonuç alamadı ve Nwakaeme'ye alternatif olarak Trezeguet'i gündemine aldı. Son şampiyon Trabzonspor'da Nwakaeme ile sözleşme görüşmeleri sonuç vermezse Trezeguet için girişimler hız kazanacak.

Trezeguetin menajeri transfer için İstanbula geliyor İşte yeni takımı

MENAJERİ İSTANBUL'A GELİYOR

Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer listesinde olan Trezeguet'in menajeri İstanbul'a geliyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Trezeguet’in temsilcisi Trabzonspor ile sözleşme detaylarını görüşmek için İstanbul’a geliyor. Habere göre Trabzonspor’un Trezeguet için teklifi 3 milyon Euro + sonraki satıştan yüzde 15 pay şeklinde oldu. 

Aston Villa 4 milyon Euro bonservis, Trezeguet yıllık 2.5 milyon Euro istiyor. Kulüpler arası görüşmeler sürüyor.