Galatasaray TRİBÜNDEN SERT MESAJ

TRİBÜNDEN SERT MESAJ

24.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı taraftarlar son dönemdeki kötü sonuçlar yüzünden perşembe günü Florya’ya giderek görüştükleri sarı-kırmızılı oyuncuları maçtan önce tribüne çağırmadı

TRİBÜNDEN SERT MESAJ

Galatasaraylı taraftarlar dün akşam sarı-kırmızılı oyunculara tribünden sert bir mesaj gönderdi.
Florya Metin Oktay Tesisleri’ne perşembe günü giderek sarı-kırmızılı futbolcular ile görüşen taraftarlar dün oyuncuları tribünlere çağırmadı. Son haftalarda kaybedilen puanlardan çok takımdaki ruhsuzluktan yakınan taraftarlar alışılmışın dışında futbolcuları tribünlere davet etmeyerek tepkilerini ortaya koydu.
“Ruhunuzu koyun ortaya”, “Bu forma nasip olmaz herkese” tezahüratı yapan taraftarlar, bu şekilde son haftalarda oynanan futboldan duydukları rahatsızlıkları da dile getirdiler. Galatasaraylı taraftarlar kulübün eski yıldızlarını ise yaptıkları tezahüratlara andı.
Bu arada Galatasaraylı taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi. Tribündeki büyük boşluklar dikkatlerden kaçmadı. Sivassporlu taraftarlar ise kendilerine ayrılan bölümü büyük ölçüde doldurarak takımlarına destek verdi.

Haberin Devamı

Koloğlu ve Uygur pankartla anıldı

Sarı-kırmızılı taraftarlar geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren ve Galatasaraylılığı ile bilenen tiyatro oyuncusu Nejat Uygur’u unutmadı. Uygur’un, “Sigara tiryakiliktir bırakabilirsiniz ama Galatasaray’ı asla” sözleri pankart haline getirilerek tribüne asıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar yine kısa süre önce hayata veda eden Galatasaray’ın eski oyuncusu ve spor yazarı Doğan Koloğlu için de pankart açtı.

Demir’e plaket
“Galatasaray efsanelerini anıyor, Türk Telekom dünyaya duyuruyor” organizasyonunun Sivasspor maçındaki konuğu Tuğrul Demir oldu. Sarı-kırmızılı kulübün eski basketbolcusu Demir’e, maç öncesi düzenlenen törende Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar tarafından plaket verildi.

Haberin Devamı

Riera ilk kez

Albert Riera bu sezon ilk kez lig maçında görev yaptı. Fatih Terim ve Roberto Mancini’nin daha önce ligde şans vermediği İspanyol oyuncu dün 11’de sahaya çıktı. Tecrübeli oyuncu bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta görev yapmıştı. Gökhan Zan ise 4 maç aradan sonra forma giydi. Gökhan, Akhisar maçında sakatlandığı için Karabük, Kayseri, Konya ve Fenerbahçe maçlarında kadroya girememişti.

Yazarlar