Fenerbahçe Trnava taraftarı terör estirdi!

Trnava taraftarı terör estirdi!

03.10.2018 - 10:44 | Son Güncellenme:

Spartak Trnava taraftarları Fenerbahçe maçı öncesinde terör estirdi. Slovan Bratislava ile oynadıkları maçta kadınlara saldırdı, rakip takımın teknik direktörünün oğlunu dövdü.

Trnava taraftarı terör estirdi

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Spartak Trnava taraftarları Fenerbahçe maçı öncesinde terör estirdi. Slovan Bratislava ile oynadıkları maçta kadınlara saldırdı, rakip takımın teknik direktörünün oğlunu dövdü.

Spartak Trnava, Fenerbahçe maçı öncesinde son maçını kaybetti. Slovakya liginde şampiyonluğun en önemli adayı Slovan Bratislava’yı sahasında konuk eden kırmızı-siyahlılar, mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

Maça damga vuran ise skordan çok karşılaşmada çıkan olaylar oldu. Ev sahibi ekip taraftarları rakip takım taraftarlarına saldırdı. Trnava tribününün içindeki ayrı bir bölümde oturan Slovan Bratislava taraftarları saldırının hedefi oldu.

Kadınlar çembere alındı

Kırmızı-siyahlı taraftarlar konuk ekip destekçisi bir kadın taraftara saldırdı. Bu olayın ardından güvenlik güçleri kadınların olduğu grubu çembere aldı. Slovan Bratislava Teknik Direktörü Martin Sevela’nın ailesi de tribünde maçı takip edenler arasındaydı ve onlar da saldırılara hedef oldu.

Haberin Devamı

Hastaneye kaldırdılar

Trnava taraftarları, teknik direktör Sevela’nın tribündeki oğlunu dövdüler. Başına darbeler alan talihsiz gencin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Tedaviye alınan gencin durumunun ciddi olmadığı ifade edildi.

İstanbul’a da gelecekler

Spartak Trnva taraftarları Fenerbahçe maçına da gelecek. İstanbul deplasmanına kendi imkanlarıyla yaklaşık 300 taraftarın gelmesinin beklendiği kaydedildi.

UEFA'dan ceza geldi

Öte yandan Spartak Trnava taraftarının Anderlecht karşılaşmasında çıkardığı olaylar nedeniyle takım Avrupa Ligi'nde bir sonraki maçı boş tribünler önünde oynayacak. UEFA, 25 Ekim'deki Dinamo Zagreb maçı seyircisiz ve 60 bin euro para cezasına hükmetti.

Yazarlar