Galatasaray Tuchel açıkladı! Mbappe ve Neymar...

Tuchel açıkladı! Mbappe ve Neymar...

10.12.2019 - 19:05 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan PSG'de teknik direktör Thomas Tuchel, Mbappe ve Neymar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Tuchel açıkladı Mbappe ve Neymar...

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan PSG'de teknik direktör Thomas Tuchel, maç öncesi açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

"Onlar için de zor olacak"
"Bizim için oldukça zor bir maç olacak. Şimdiden birinciyiz. Şimdi son maçta da alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Galatasaray gibi büyük bir kulüple karşılaşmak zor. Onlar için de zor olacak. Herkes bizden kazanmamızı isterken bu baskıyı hissediyoruz."

"Mbappe ve Neymar büyük ihtimalle oynar"
"Belki biraz rotasyon yapabiliriz. Mbappe ve Neymar büyük ihtimalle oynar. Sonuçta taraftarın önüne iyi bir takım çıkarmalıyız."

"Fazla risk almamıza gerek yok yarın ama bir yandan da çok önemli bir maç çıkartmamız gerekiyor. Herkes oynamak istiyor. Elimizden geldiğince kazanmaya çalışacağız. Antrenmandan sonra doktorlar ve oyuncularla son durumları görüşmemiz gerekiyor."

Bugün iyi bir antrenman gerçekleştirdiklerini ve yarınki maç için iyi durumda olduklarını vurgulayan Tuchel, "Takımım Montpellier karşısında çok zorlu bir maç oynadı. Yoğunluğu ve atmosferi ile Şampiyonlar Ligi maçı gibiydi. İyi bir zihniyet gösterdik. Bu gibi maçlar gelişmek için fiziksel ve zihinsel olarak gereklidir. Kazanma konusunda açlığımızı, o seviyede olma yeteneğimizi gösterdik ve yarın için hazır olduğumuza kesinlikle ikna oldum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Kadroya yarın karar vereceğiz"

Galatasaray karşısına çıkacak kadroyu yarınki antrenmandan sonra belirleyeceklerini söyleyen Thomas Tuchel, "Kadro belki değişir ama fazla değil. Montpellier maçındaki gibi Mbappé, Neymar, Di Maria, Icardi gibi dört hücumcuyla tekrar oynamamız mümkün. Belki yarın da aynı şeyi yaparız. Yarın sabah saat 11: 00'deki antrenmandan sonra karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

"Edınson Cavani'ye süre vermeyi planlıyorum"

Sakatlığı dolayısıyla formasından bir süredir uzak kalan Uruguaylı forvet Edinson Cavani'ye yarın şans vermeyi planladığını açıklayan Tuchel, "Cavani, harika bir profesyonel, iyi çalışıyor. O her zaman olumlu. Gerekli olduğunda sahada olmak için çalışıyor. Hala biraz ritimden yoksun, sorun bu. Bugünkü antrenmandan sonra yarınki antrenmanda da reaksiyonu beklemeliyiz. Mümkünse, ona yarın birkaç dakika vereceğim. Bu gerekli ve o bunu hak etti" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yarınki mücadele için motive olduklarını söyleyen kaleci Keylor Navas, "Mutluyum çünkü motive olduk, kazanmak istiyoruz. Zor olacak, ama kazanacak en iyi oyuncularımız var. Çok iyi oyuncuların olduğu bir takımdayım, bu grupta çok fazla kalite var.Olabildiğince ileriye gitmek için her şeyimizi vereceğiz" dedi.