Galatasaray Tugay Kerimoğlu'ndan yeni transfere eleştiri: Performansı hiç iyi değil

Tugay Kerimoğlu'ndan yeni transfere eleştiri: Performansı hiç iyi değil

17.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray'ın Samsunspor'u 4-2 mağlup ettiği maçı Tugay Kerimoğlu değerlendirdi. Tugay Kerimoğlu, sarı-kırmızılıların galibiyetine rağmen tecrübeli futbolcunun performansını eleştirdi.

Tugay Kerimoğlundan yeni transfere eleştiri: Performansı hiç iyi değil

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Samsunspor engelini 4-2'lik skorla geçti. Sarı-kırmızılıların zaferini Tugay Kerimoğlu değerlendirdi. Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın galibiyetine rağmen tecrübeli oyuncunun performansını yetersiz buldu.

Haberin Devamı

Lucas Torreira ve Kerem Demirbay ikilisini çok beğendiğini dile getiren Tugay Kerimoğlu, "Bazı oyunlar ilk yarıdaki gibi bitmiyor. Oyununun ciddiyetine kavramanız lazım. Bazen istediğiniz gibi her şey gitmeyebilir. Ama ne olursa olsun kazanmak önemli. Bu takımda Torreira ile Kerem Demirbay'ı çok beğendim. Diğer Kerem de çok iyi oynadı. Kazanma isteği son vuruşları ve her şeyi düzgün" dedi.

Tugay Kerimoğlundan yeni transfere eleştiri: Performansı hiç iyi değil

Okan Buruk'un ikinci yarının başındaki oyunu beğenmediğini belirten eski futbolcu, "45 ile 60 arasındaki oyunu beğenmemiştir Okan Hoca. Onun analizini yaparlar. İlk yarıda saha içinde yüzde 100'ünü veren bir takım vardı" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın RB Leipzig'den kiraladığı Angelino'nun performansını beğenmediğini dile getiren Tugay Kerimoğlu, "Sol bekteki Angelino'nun performansı hiç iyi değil. Defansif yönlerinde çok problem yaşıyor. Pozisyonunu kaybediyor. Samsunspor hep orayı kullandı. Sadece Angelino demeyelim ama o bölgede sıkıntı yaşadığı kesin. Şampiyonlar Ligi maçında üst seviye oynamanız lazım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tugay Kerimoğlundan yeni transfere eleştiri: Performansı hiç iyi değil

Ndombele'nin oyuna girmesinin doğru bir tercih olduğunu vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Torreira ve Kerem Demirbay'ın ilişkisi doğru. Kerem, Torreira'ya yardım ediyor. 60-65'ten sonra direnci düşüyor orta sahanın. Okan hoca burada da akıllılık yaptı ve Ndombele'yi sürdü sahaya" diye konuştu.

Sacha Boey'un kanadından Galatasaray'ın sıkıntı yaşamadığını belirten Tugay Kerimoğlu, "Sacha Boey'in kanadında hiçbir sıkıntı yaşamayan Galatasaray, Angelino kanadından sürekli pozisyon verdi. Bu anlamda dikkatli davranılması gerekiyor" dedi.

Kerem Aktürkoğlu'nun performansını değerlendiren Tugay Kerimoğlu, "Kerem'in en büyük özelliği çabukluğudur. Bazı maçlarda topu talep etmeli, bazı maçlarda da çabukluğunu topsuz oyunlarda göstermeli. Bazen ekstra şeyler yapmaya çalışıyor. Çok zorladı mı problem olur. Kerem doğru işleri yaparken eksik olan yerleri izleyip onları tamamlaması lazım. Eğer Avrupa'da oynama hayali varsa hatalarını düzelmesi lazım" açıklamasını yaptı.