Skorer Türkiye beni alkışlayacak

Türkiye beni alkışlayacak

01.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Revivo’dan Fener’e ilk mesaj: “Hafta başında geliyorum. Orada ismimi duymamış olabilirler. Beni kısa sürede herkes tanıyacak."

Türkiye beni alkışlayacak




F.BAHÇE’nin yeni transferi Revivo, “Böyle büyük bir kulüpte oynamaktan gurur duyacağım" dedi. İspanya’da Celta Vigo ile idmanlara çıkan Revivo, telefonla Milliyet aracılığı ile gönderdiği mesajda, “Hafta başında gelerek sözleşme imzalayacağım. Orada ismimi duymamış olabilirler. Kısa sürede kendimi tanıtacağım. Türkiye beni alkışlayacak" diye konuştu.
EURO 2000’de izlediği Rüştü ve Alpay’dan çok etkilendiğini belirten İsrailli yıldız, “Onlarla oynayacak olmam beni sevindiriyor. G.Saray’ı tanıyorum. Ama F.Bahçe’nin seyircisinin daha fazla olduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı. Revivo’nun F.Bahçe ile üç yıllık sözleşme yapacağı beş milyon dolar (Yaklaşık 3 trilyon 100 milyon lira) alacağı öğrenildi. Celta Kulübü de Revivo’nun transferini dün F.Bahçe’ye yolladığı bir faksla onayladı.

Biger’e şartlı izin
HIRVATİSTAN’a giden F.Bahçe yöneticisi Murat Özaydınlı, Dinamo Zagrebli Biger ile anlaştı. Ancak Dinamo Zagreb Kulübü, ön anlaşmaya koydurduğu maddede, Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme turlarını geçmeleri halinde transferin gerçekleşemeyeceğini de belirtti.

Üç imza daha
F.BAHÇE dün Yugoslav Lazetiç, Denizli’den aldığı Yusuf ve iç transferde anlaştığı Mustafa Doğan’la sözleşme imzaladı. Almanya’nın Freiburg takımında oynayan Ali Güneş’in bugün gelerek mukavele yapacağı açıklandı. İspanya’nın Vallencano takımına transfer olan Boliç, kulübe gelerek bonservisinde indirim istedi. Fotoğraf: Cengiz Malgır

Yazarlar