Voleybol Türkiye'ye kök söktürmüştü, Fenerbahçe'ye geliyor!

Türkiye'ye kök söktürmüştü, Fenerbahçe'ye geliyor!

10.03.2023 - 13:30 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Vargas'ın yarım sezon Çin'e gidecek olmasından dolayı pasör çaprazında eksiklik yaşayacak sarı-lacivertliler, Avrupa'nın en önemli isimlerinden bitiyle anlaşma sağladı.

Türkiyeye kök söktürmüştü, Fenerbahçeye geliyor

2022-2023 sezonuna Spor Toto Şampiyonlar Kupası şampiyonluğuyla başlayan ve üç kulvarda kupa yarışını sürdüren Fenerbahçe Opet, önümüzdeki sezonunun transfer çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

VARGAS YENİDEN ÇİN'E GİDECEK
Sezona Çin'de başlayan ve devre arasında takıma geri dönen Vargas yeniden Çin ekibi Tianjin ile anlaştı. Anlaşmaya göre sezonun ilk yarısını Çin'de geçirecek olan Vargas, devre arasında Avrupa'ya geri dönecek

Türkiyeye kök söktürmüştü, Fenerbahçeye geliyor

LAZAREVA İLE YOLLAR AYRILACAK
İtalyan basınına göre; Fenerbahçe, Anna Lazareva'ya kontrat yenileme teklifinde bulunmayacak. Lazareva'nın 2 yıllık Fenerbahçe macerası sona erecek.

STYSIAK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Sarı-lacivertliler, Polonyalı pasör çaprazı Magdalena Stysiak ile 2023-2024 sezonu için anlaşma sağladı.

Polonya’da SMS PZPS Szczyrk, Chemik Police ve Grot Budowlani Lodz takımlarında oynadıktan sonra profesyonel voleybol kariyerinin ilk yurt dışı deneyimini İtalya’da Savino Del Bene Scandicci ile yaşayan 2000 doğumlu ve 203 cm. boyundaki Magdalena Stysiak, son iki sezondur ise İtalya Kadınlar Voleybol Ligi’nin (Lega Pallavolo Serie A Femminile) bir başka ekibi Vero Volley Milano’nun forması giyiyor.

Haberin Devamı

Türkiyeye kök söktürmüştü, Fenerbahçeye geliyor

HEM SMAÇÖR HEM PASÖR ÇAPRAZI
Polonya Ligi (Tauron Liga) ve Polonya Süper Kupası’nda birer, Polonya Kupası’nda ise iki kez altın madalya sevinci yaşayan yıldız oyuncu; bu sezon İtalya Kupası’nda gümüş madalya elde etmişti. Polonya Kadın Milli Takımı’nın da formasını giyen ve hem smaçör hem pasör çaprazı pozisyonlarında oynayan Stysiak, önümüzdeki sezon Sarı Melekler’in başarısı için ter dökecek.

Türkiyeye kök söktürmüştü, Fenerbahçeye geliyor

'EDA ABLA'YI ÇOK SEVİYORUM'
Polonya Milli Takımı'nda özellikle Dünya Şampiyonası'nda yıldızı parlayan Magdalena Stysiak Türkiye'ye karşı forma giymişti. Polonya seyircisinin inanılmaz baskısına rağmen Türkiye mücadeleyi 3-2 kazanmıştı. Stysiak ise mücadeleyi 31 sayı ile tamamlayarak maçın en skorer ismi olmuştu.

Kaptan Eda Erdem Dündar ile iyi bir iletişimi olan Stysiak, 'Ne söyleyebilirim Eda ablayı çok seviyorum' demişti.

Yazarlar