Konferans Ligi UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekiminde güldüren anlar! Volkan Demirel damgası

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekiminde güldüren anlar! Volkan Demirel damgası

26.08.2022 - 18:59 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2022-2023 sezonu grupları belli oldu. Avrupa futbolunun çiçeği burnunda organizasyonunun kura çekimi Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Sivasspor ve Başakşehir'in rakiplerinin belli olduğu kura çekimini Volkan Demirel yaptı. Volkan Demirel kura çekimi anında talihsiz bir an yaşadı, bu anlar izleyicilerin yüzlerini güldürdü.

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekiminde güldüren anlar Volkan Demirel damgası

Avrupa kupalarının üç numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kura çekimi heyecanı yaşandı. Sivasspor ve Başakşehir'in de yer aldığı kura çekiminde güldüren dakikalar ortaya çıktı. Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane ismi Volkan Demirel kura çekimine damga vurdu.

Haberin Devamı

İLK KURA BAŞAKŞEHİR'İN

Volkan Demirel, UEFA'nın düzenlediği organizasyonda kura çekimini gerçekleştiren isim oldu. Haliç Kongre Merkezi'ndeki kura çekiminde Volkan Demirel, cam kaseden ilk olarak Medipol Başakşehir'i çekti. Temsilcimiz Medipol Başakşehir, A Grubu'nda yer aldı. Başakşehir'in rakipleri Fiorentina, Hearts ve Riga oldu. Bir diğer temsilcimiz Sivasspor ise Slavia Prag, Cluj ve Balkani ile eşleşti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekiminde güldüren anlar Volkan Demirel damgası

"KUPA ÜLKEMİZE GELSİN"

Volkan Demirel, Haliç Kongre Merkezi'ndeki kura çekiminin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonun Türkiye'den çıkmasını istediğini belirten Volkan Demirel, ""Kupanın hikayesi burada başladı. İstiyorum ve düşünüyorum ki kupa da ya Başakşehir ile ya da Sivasspor ile ülkemize gelsin. Kura çekiminde bulunmak benim için de gurur verici. Çok heyecanlandım, gururlandım. Sahne bilmediğim bir şey, benim için güzel bir tecrübe oldu. Bundan sonra daha iyi kuralar çekebilirim diye düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

"UMARIM KUPAYI BURAYA GETİRİRLER"

Ünlü futbol adamı, Medipol Başakşehir'in kura çekiminde ilk çektiği takım olduğu hatırlatılmasının üzerine, "İlk kura Başakşehir oldu. Umuyorum kupayı buraya getirirler" açıklamasını yaptı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekiminde güldüren anlar Volkan Demirel damgası

TOPU AÇAMADI

Volkan Demirel, Medipol Başakşehir'i çekmesinin ardından ikinci topu fanustan aldı. Ünlü futbol adamı uzun süre topu açmakta zorlandı. Bu sırada UEFA görevlisi Giorgio Marchetti araya girdi. Uzun uğraşlar sonucu topu açmakta zorlanan Volkan Demirel, eline silmesine rağmen yine başarısız oldu.

MARCHETTİ DEVREYE GİRDİ

UEFA görevlisi Giorgio Marchetti, "Bir kaleci için bile zor bir iş" yorumunda bulundu. Volkan Demirel, Giorgio Marchetti'nin "Yardım edebilir miyim" şeklindeki çağrısına cevapsız kalmadı. Tecrübeli futbol adamı topu Giorgio Marchetti'ye verdi. Giorgio Marchetti topu açtıktan sonra tekrar Volkan Demirel'e verdi. Volkan Demirel kurada çıkan takımın adını okudu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekiminde güldüren anlar Volkan Demirel damgası

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Volkan Demirel'in kaseden çektiği kurada takımın bulunduğu topu açamaması sosyal medyada da çok konuşuldu. Tecrübeli futbol adamının bu hamlesiyle ilgili kısa süre içerisinde binlerce tweet atıldı. Volkan Demirel paylaşımlar sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

TEŞEKKÜR MESAJI

Ünlü futbol adamı Volkan Demirel kura çekiminde yaşanan bu anlarla ilgili bir paylaşım yaptı. Giorgio Marchetti'ye teşekkür eden Volkan Demirel, "Topları açarken verdiği destek için Giorgio Marcetti'ye teşekkürler" ifadelerini kullandı. Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel de bu anlarla ilgili bir paylaşım yaptı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekiminde güldüren anlar Volkan Demirel damgası

"KAVANOZ KAPAKLARINI EVDE GAYET İYİ AÇIYORSUN"

Ünlü futbol adamının eşi Zeynep Demirel, Instagram hesabında Volkan Demirel'in paylaşımına yorumda bulundu. Zeynep Demirel yorumunda, "Kavanoz kapaklarını evde gayet iyi açıyorsun oysa" dedi. Volkan Demirel ise bu yoruma, "Heyecanlandım" cevabını verdi.