Galatasaray UEFA, Terim’i locaya çağırdı

UEFA, Terim’i locaya çağırdı

25.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Elit Teknik Direktörler Forumu’na 3. kez davet edildi. Tecrübeli hoca, Milli Takım’daki görevi nedeniyle 4-5 Eylül’de Nyon’da yapılacak toplantıya 1 günlüğüne katılmayı planlıyor

UEFA, Terim’i locaya çağırdı

Galatasaray ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, bu yıl 15. kez düzenlenen UEFA Elit Teknik Direktörler Forumu’na üçüncü kez davet edildi.
Daha önce 2002 ve 2012’de bu toplantılara katılan Terim, UEFA’nın merkezi Nyon’da 4-5 Eylül tarihleri arasında yapılacak forumda, Avrupa’nın başarılı teknik direktörleriyle bir araya gelecek. Bu tarihlerde A Milli Takım’la birlikte kampta bulunacak olan Fatih Terim’in, bir günlüğüne İsviçre’ye gitmeyi planladığı kaydedildi.
Turnuvalar başlamadan önce birbirleriyle fikir alışverişinde bulunan ve güncel konular hakkında tartışan antrenörler, aynı zamanda oyun kuralları, hakemler ve yönetmelikler hakkında da UEFA’ya görüşlerini bildiriyorlar. Bayern Münih ile şampiyonluklar yaşayan Jupp Heynckes ile Alman ekibinin yeni çalıştırıcısı Josep Guardiola’nın katılmayacağı forumda şu antrenörler yer alacak:
Arsene Wenger (Arsenal), Neil Lennon (Celtic), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund), Antonio Conte (Juventus), Manuel Pellegrini (Manchester City), Massimiliano Allegri (Milan), Paulo Fonseca (Porto), Carlo Ancelotti (Real Madrid), Jose Mourinho (Chelsea), Jens Keller (Schalke 04), Mircea Lucescu (Shakhtar Donetsk), Miroslav Djukic (Valencia), Murat Yakın (Basel 1893), Jorge Jesus (Benfica), Rafael Benitez (Napoli), Vladimir Petkovic (Lazio), Kurban Berdyev (Rubin Kazan), Andre Villas-Boas (Tottenham Hotspur).