Fenerbahçe UEFA'dan skandal Dusan Tadic hatası! 'Ciddiyet yerlerde'

UEFA'dan skandal Dusan Tadic hatası! 'Ciddiyet yerlerde'

26.10.2023 - 23:10 | Son Güncellenme:

UEFA, Ajax ile Brighton arasındaki maçta dikkat çeken bir hataya imza attı. Fenerbahçeli futbolseverler bu hatayı kısa süre içerisinde fark etti.

UEFAdan skandal Dusan Tadic hatası Ciddiyet yerlerde

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, UEFA'nın hatası sonrası gündem oldu. Sırp on numara, Ajax ile Brighton arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçının kadrosuna yazıldı.

Haberin Devamı

UEFA'nın aktardığı bilgilerde Dusan Tadic, 10 numaralı formasıyla Ajax'ın yedekleri arasında gösterildi. Fenerbahçe taraftarları, bu hata sonrası sosyal medyada UEFA'ya sert çıktı.

Bazı taraftarlar, "Organizasyonun ciddiyet yerlerde" ifadelerini kullandı. Bir diğer taraftar ise Fenerbahçe'yi etiketleyerek "Telif iste" çağrısında bulundu.

UEFAdan skandal Dusan Tadic hatası Ciddiyet yerlerde

TADIC: AJAX'I TAKİP ETMİYORUM

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Ludogorets galibiyetinin ardından konuşan Dusan Tadic, Ajax ile ilgili soruya cevap vermişti. Hollanda ekibini sevdiğini belirten Tadic, "Ajax'ı takip etmiyorum. Ajax'ı seviyorum. Orada geçirdiğim zaman boyunca çok fazla şey öğrendim. Nereye gidersem gideyim Ajax benimle beraber. Şu anda olanlar üzücü. Ajax, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden bir tanesi. Umarım gelecekte işler onlar adına düzelir. Van Gaal, Blind geri döndü. Onlar Ajax'ın ne olduğunu biliyorlar. Ajax umarım hak ettiği yere geri döner" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Ajax ile sözleşmesini feshettikten sonra Fenerbahçe'ye imza atan Dusan Tadic, 18 maçta şans buldu. Sırp orta saha, sarı-lacivertlilerde 6 gol sevinci yaşadı. 34 yaşındaki on numara takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

UEFAdan skandal Dusan Tadic hatası Ciddiyet yerlerde

Dusan Tadic'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 34 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro. Sırbistan Milli Takımı'nda 102 maça çıkan Dusan Tadic, 22 gol sevinci yaşadı.

Vojvodina altyapısında futbola başlayan Dusan Tadic daha sonra Groningen, Twente, Southampton ve Ajax'ta forma giydi.

Yazarlar