Skorer Ülker’den hep destek

Ülker’den hep destek

17.04.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Yıldız Holding Başkan Yardımcısı Orhan Özokur, Ülker grubu olarak Türk sporunun her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Ülker’den hep destek

TSYD ödüllerini de sponsor olarak desteklediklerini hatırlatan Özokur, “30 yılı aşkın süredir sporumuza katkı sağlamaya çalışıyoruz. Spor gazeteciliğinin de yanındayız. Ülker’in gençlere olan sportif yatırımları artarak, sürecek”dedi

Haberin Devamı

Bakandan kabul
Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Avrupa Halter Şampiyonası’nda takım halinde 2. olan Halter Milli Takımı’nı kabul etti. Devlet Bakanlığı’ndaki makamında gerçekleştirilen kabule, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Yunus Akgül, Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, teknik heyet ve sporcular katıldı. Bakan Başesgioğlu, haltercilerin elde ettiği başarının küçümsenemeyeceğini belirterek, “Ülkemize haklı bir gurur yaşattınız” dedi.

F1’de sıra Çin’de
Formula 1’de sezonun 3. yarışı olan Çin Grand Prix’si bugün yapılacak antrenman turları ile başlayacak. Şangay Uluslararası Otomobil Yarışları Pisti’nin ev sahipliğini yapacağı Pazar günkü yarış öncesinde sezonun sürpriz ekibi Brawn GP takımlar sıralamasında 25 puanla ilk sırada yer alırken, iki pilotundan Jenson Button 15 puanla birinci, Rubens Barrichello ise 10 puanla ikinci durumda yer alıyor. Şangay’daki antrenman turları TSİ 05.00 ve 09.00 yapılacak.

Haberin Devamı

19 boksörümüz tur atladı
24. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’na dün eleme müsabakalarıyla devam edildi. Ringe çıkan otuz bir sporcumuzdan on ikisi elenirken erkeklerde on altı, bayanlarda ise üç boksörümüz tur atladı. Turnuvada bugün çeyrek final mücadeleleri yapılacak.

Yazarlar