Ümit Avcı

Ümit Avcı

umit.avci@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Fenerbahçe Doğuş’un Final Four biletini aldığı çeyrek final serisinin 4. maçından sonra gerginlik yaşayan Kalinic ile Shengelia takımın galibiyet yemeğini yediği mekanda karşılaştı. Gürcü oyuncunun masaya gelerek herkesi tebrik etmesi güzel bir ortam yarattı.

Fenerbahçe Doğuş’un üst üste 4. kez Final Four biletini aldığı Baskonia serisinin 4. maçının sonunda yaşanan gerginlik tatlıya bağlandı.
Baskonia’nın kazandığı 3. maç sonrası rakibin Gürcü oyuncusu Shengelia’nın Fenerbahçe benchine gelerek saat işareti yapması ve ‘Şimdi bizim zamanımız’ demesine içerlenen Kalinic, maç bittikten sonra Shengelia’ya aynı hareketi yaparak, ‘Saat kaç, biz Belgrad’a gidiyoruz’ diyerek adeta rövanşı almıştı. Sırp yıldızın bu hareketi, Baskonia tribünlerinin de büyük tepkisini çekmiş, bazı taraftarlar salon dışında da otobüse binerken Kalinic’e tepki göstermişti.
Fenerbahçe kafilesi karşılaşma sonrasında galibiyeti kutlamak için bir yemek organizasyonu yaptı ve mekana gittiklerinde bir sürprizle karşılaştı. Kalinic ile gerginlik yaşayan Shengelia da mekandaydı ve yemeğini yiyordu. Çok büyük bir mekan olmaması nedeniyle masalar da yan yanaydı. Yaklaşık 2 saat süren yemek sonrasında Shengelia önce Obradovic’in bulunduğu masaya giderek, herkesin elini sıktı ve tebrik etti. Daha sonra oyuncuların masasına gelerek ‘Bunu söylemek benim için kolay değil ama çok iyi oynadınız ve hak ettiniz. Final Four’da size başarı diliyorum” dedi.
Bu sözlerin ardından Shengelia’nın hemen yanında bulunan Kalinic ayağa kalktı ve Gürcü oyuncuya sarıldı. Daha sonra oyun içinde gerginlik yaşadığı Vesely de Shengelia ile sarıldı ve olay tatlıya bağlandı. Tecrübeli basketbolcu tüm oyuncularımızı tebrik ettikten sonra mekandan ayrıldı, bir kez daha sahadaki kıyasıya rekabet dışarıda sporun ruhuna yakışır şekilde noktalandı.