Trabzonspor Umut Bozok'un el hareketi çok konuşuldu! Golcü futbolcudan açıklama geldi

Umut Bozok'un el hareketi çok konuşuldu! Golcü futbolcudan açıklama geldi

13.04.2024 - 11:25 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili takımın dün akşam Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Umut Bozok'un yaptığı el hareketi tepki çekmişti. Golcü futbolcudan konuyla ilgili açıklama geldi.

Umut Bozokun el hareketi çok konuşuldu Golcü futbolcudan açıklama geldi

Trendyol Süper Lig'de üçüncülüğü hedefleyen Trabzonspor, 32. haftanın açılış maçında Sivasspor'u konuk etti. Bordo-mavili takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmayı konuk ekip, Menig'in 52. dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandı. 

Haberin Devamı

Maçın ikinci yarısında Trezeguet'nin yerine sahaya sürülen Umut Bozok, Skorer'in edindiği bilgiye göre; takım arkadaşı Fountas'a el hareketi yaptı. Bu hareket, sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Trabzonspor taraftarlarından deneyimli oyuncuya tepki geldi. 

UMUT BOZOK: ARAMIZDA ŞAKALAŞMA

Umut Bozok o anların takım arkadaşlarıyla aralarındaki şakalaşma olduğunu belirterek “Sivasspor ile oynadığımız maç öncesi takım arkadaşlarımla aramızdaki şakanın çarpıtılarak farklı şekilde servis edildiğini büyük bir şaşkınlıkla takip etmekteyim.

Arkadaşlarımla şakalaşırken ortaya çıkan bu görüntüden dolayı üzüntümü belirtirken, taraftarlarımızın da hayat ürünü teorilerle kamuoyunu farklı şekilde yönlendirmeye çalışan bu tarz yorumlara itibar etmemesini dilerim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki futbolcu, bu sezon 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

 

Yazarlar