Galatasaray Ünal Aysal: Alkışı ciddiye almamak gerek

Ünal Aysal: Alkışı ciddiye almamak gerek

10.05.2013 - 13:52 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi yaşanan alkış polemiğine, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, farklı bir boyut getirdi. Aysal, "Alkışı ciddiye almamak gerek. Beni asıl üzen fanatizm" dedi.

Ünal Aysal: Alkışı ciddiye almamak gerek

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe derbisinde kendilerinin alkışlanıp alkışlanmayacağı konusunun ciddiye alınmaması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Kanal D'de 32. Gün programına açıklamalar yapan Aysal, "Fenerbahçe'nin milyonlarca rengi var. İsteyen istediğini yapar. Beni asıl üzen şey fanatizm. Büyük kulüplere işlemiş bir durum. İnşallah bu fanatizmi en aza indireceğiz" dedi.

Teknik direktör Fatih Terim ile 2 yıl içinde anlaşamadıkları noktalar olduğunu belirten Aysal "Ama hissel bir anlaşmazlık asla olmadı. Fatih hoca ile biz değişik sektörlerden geliyoruz. Birbirimizi tanımadan başladık. İkimiz de birbirimize güvendik" açıklamasını yaptı.

Transfer konusuna değinen Galatasaray başkanı, "Hocamızın önerdiği isimler var. Adaylar var. Bütün bunları ayın 19'undan sonraya bıraktık. Sezon bittikten sonra harekete geçeceğiz" diye konuştu.



Yönetim olarak ay sonunda kendi değerlendirmelerini yapacaklarını da vurgulayan Aysal "Oturup 'tamam mı devam mı?' diyeceğiz" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Ligde yabancı oyuncu sayısının kademeli olarak azaltılması konusundaki görüşlerini açıklayan Ünal Aysal, "Yabancı sınırı kararını takım başkanları ile konuşmadan vermelerini beklemiyorum. Eğer yurt dışında Türk kulüplerinin önünü kesmek istiyorsanız yabancı sınırı kuralını getirirsiniz!" dedi.

(NTVSPOR)

Yazarlar