Galatasaray Ünal Aysal'dan Mancini'ye ilk SMS

Ünal Aysal'dan Mancini'ye ilk SMS

04.10.2013 - 09:51 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal, Juve maçı sonrası mesaj atarak İtalyan hocayı tebrik etti

Ünal Aysaldan Manciniye ilk SMS

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görevine son verdiği teknik direktör Fatih Terim arasında patlak veren telefon krizi uzun süre tartışılmış, ikili arasında gerçekleşen SMS mesajları da gündemi uzun süre meşgul etmişti. Yönetim kurulu toplantısında, Fatih Terim’in, kendisinin aramalarına ve mesajlarına cevap vermediğini öne sürerek görevine son veren başkan Ünal Aysal’ın, tecrübeli hocanın yerine getirdiği Roberto Mancini’yi de, takımın başında çıktığı ilk Juventus maçından sonra telefonla kutladığı ortaya çıktı. Mancini’yi önce SMS mesajı atarak tebrik eden Aysal, daha sonra da İtalyan hocayla telefonla görüşüp ilk maçta oynanan futboldan ve elde edilen beraberlikten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

‘TAKIMI İYİ YERLERE TAŞIYACAK’

Haberin Devamı

Aysal’ın, “İyi bir netice elde ettik. Sizin Galatasaray’ın başında çok daha başarılı olacağınıza inanıyorum” dediği öğrenildi. Başkanın beraberce maçı izlediği yöneticilere de Mancini’yi överek, “Ne kadar isabetli bir tercih yaptığımızı daha ilk maçta görmek mutluluk verici. Mancini bu takımı çok iyi yerlere getirecektir” dediği belirtildi.

ARIBOĞAN TRİBÜNDEN İNDİ

Öte yandan maçtan sonra soyunma odasına inen tek ismin Sportif A.Ş. CEO’su Lutfi Arıboğan olması da dikkat çekti. Daha önce oynanan maçlarda soyunma odasına gitmediği bilinen Arıboğan, karşılaşma sonrası hem Mancini ve yardımcılarını hem de futbolcuları tek tek kutladı.

(Habertürk-Erhan Telli)

Yazarlar