Kayserispor "Uyum sorunumuz var"

"Uyum sorunumuz var"

03.09.2012 - 11:00 | Son Güncellenme:

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, sarı kırmızılı ekipte şansızlığın yanı sıra oyuncular arasında uyum sorununun aşılamadığını söyledi.

Uyum sorunumuz var

Bursaspor, Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında da ilk yarıda buldukları sayısız gol fırsatından yararlanamadıklarını belirten Şota, gol pozisyonuna girdiklerini, ancak inanılmaz goller kaçırdıklarını söyledi. Takımına gerek defansta, gerek orta sahada yeni isimlerle takviye edildiğine dikkati çeken Şota, Kayserispor'un 3 haftalık dönemini DHA'ya şöyle anlattı:

"6 YENİ TRANSFERİMİZ VAR"

"Fathi ve Steinsson kadromuza hazırlık döneminden sonra katıldı. Mouche, Bobo, Cleyton ve Ömer Bayram, uyum dönemini atlatmaya çalışıyor. Bir de bunlara kaçırdığımız gol pozisyonları ve şansızlık da eklenince, lige istediğimiz gibi başlayamadık."

"A2 TAKIMINA GÖNDERDİM"

Ömer Şişmanoğlu ve Furkan'la tek tek konuştuğunu, kendilerini ikna edemedikleri için A2 takımına gönderdiğini belirten Şota, şöyle konuştu:

"Ömer ve Furkan'la sayısız kez konuştum. Ben de futbolun içinden geldim. Bir oyuncunun ilk 11'de yer almayı çok istemesini elbette anlarım. Ancak oyun düzeni var ve kim daha formdaysa formayı ona veririm. 'Ben gideceğim' diye tutturan oyuncudan nasıl verim alınır?"

"BOBO'YU KUJOVİÇ İLE BİRLİKTE ÇİFT SANTRFOR OYNATABİLİRİM"

Bobo ile Kujovic'i çift santrfor oynatabileceğini de belirten teknik direktör Şota Arveladze, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hazırlık maçlarındaki performansı ve tecrübesi nedeniyle maça Bobo'yla başlamam benim tercihim. Ancak ilerleyen haftalarda Kujoviç ile birlikte çift santrfor da oynatabilirim. Milli maç nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak noksanlarımızı gidereceğiz."