Beşiktaş Vodafone Arena'da ilk antrenman

Vodafone Arena'da ilk antrenman

09.04.2016 - 21:53 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, resmi açılışının yarın yapılacağı, ilk maçın da Pazartesi akşamı oynanacağı Vodafone Arena Stadı'nda ilk antrenmanını yaptı.

Vodafone Arenada ilk antrenman

Skorboarddaki "Evine hoş geldin büyük Beşiktaş" yazısı ile karşılanan futbolcuların oldukça heyecanlı ve sevinçli oldukları görüldü. Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Rhodolfo haricinde tam kadro yapılan idman 1.5 saat sürdü. Antrenmanı, Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri ve Siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Bernd Schuster de izledi.

Haberin Devamı

Takım halinde yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışması ile başlayan idman, pas çalışması, kanat ve şut çalışması ile devam etti. Taktik programının yer aldığı çalışmalar ve yarım sahada çift kale maçın ardından şut çalışması ile Vodafone Arena'daki ilk idman sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra kampa girecek.

AÇILIŞ PROGRAMI AÇIKLANDI

Beşiktaş, Vodafone Arena için yarın yapılacak protokol açılışının detaylarını resmi siteden duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, siyaset dünyasının bir çok ismi ve Divan Kurulu üyelerinin katılımı ile yapılacak açılış 16:30'da başlayacak.

Açılış detaylarının yer aldığı açıklama şu şekilde:

Haberin Devamı

"Stadımızın yapımına destek veren Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu açılış töreninde yer alacak. Açılışta çok sayıda davetli de Vodafone Arena'yı ilk kez görmenin heyecanını yaşayacak. Başkanımız Sayın Fikret Orman ve yönetim kurulumuzun ev sahipliğinde, Divan Kurulu Üyelerimizin de yer alacağı açılışta, davetliler saat 15.30'da stadyuma giriş yapmaya başlayacak. Oluşturulan tören alanına saat 16.30 sıralarında geçiş yapılacak ve saat 17.00'de ise Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan'ın teşrifleriyle açılış töreni başlayacak. Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın konuşmasıyla başlayacak olan açılış töreninde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, camiamıza ve ülkemize mesajlarını Vodafone Arena'dan iletecek. Stadımızın video gösteriminin yapılmasının ardından Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan, Başkanımız Sayın Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyelerimizin eşliğinde stadımızı gezecek. Açılış töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erecek."

Yazarlar