Hatayspor Volkan Demirel fırtınası! Süper Lig'de bu sezon bir ilk

Volkan Demirel fırtınası! Süper Lig'de bu sezon bir ilk

09.10.2022 - 19:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da Serkan Özbalta'nın ardından göreve getirilen Volkan Demirel yeni takımında fırtına gibi bir başlangıca imza attı. 40 yaşındaki teknik adamın öğrencileri bu sezon Spor Toto Süper Lig'de bir ilki yaşadı.

Volkan Demirel fırtınası Süper Ligde bu sezon bir ilk

Serkan Özbalta'yla yollarını ayıran Hatayspor'da göreve getirilen Volkan Demirel yeni takımında göreve hızlı başladı. Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Alanyaspor'u ağırlayan Hatayspor'da genç teknik adamın öğrencileri etkili performanslarıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Hatayspor bu sezon Serkan Özbalta yönetiminde Süper Lig'de istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Bordo-beyazlılar ilk 6 hafta sonunda Spor Toto Süper Lig'de sadece 1 puan topladı. Akdeniz ekibi bu süreçte Adana Demirspor'la berabere kaldı. Hatayspor, Süper Lig'de Trabzonspor, Gaziantep FK, Kasımpaşa, Konyaspor ve Kayserispor'a mağlup oldu. Serkan Özbalta'nın öğrencileri bu süreçte rakip fileleri sadece 2 kez havalandırdı. Hatayspor'da yaşanan bu kötü tablonun ardından teknik direktör Serkan Özbalta ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

VOLKAN DEMİREL'DEN 1+1 YILLIK İMZA

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra boşta olan Volkan Demirel, Hatayspor kurmaylarıyla yaptığı görüşmede teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladı. 40 yaşındaki teknik adam, Hatayspor'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Hatayspor, Volkan Demirel yönetiminde ilk maçına geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında çıktı.

Volkan Demirel fırtınası Süper Ligde bu sezon bir ilk

İLK MAÇINDA 3 PUAN

Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor geçtiğimiz hafta Sivasspor'u deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti. Bordo-beyazlılarda 42'nci dakikada Ribeiro'nun kırmızı kart görmesine rağmen alınan galibiyet aynı zamanda bu sezon alınan ilk 3 puan oldu. Serkan Özbalta yönetiminde ilk 6 haftada 2 gol atan Hatayspor, Volkan Demirel'in ilk maçında 2 kez rakip fileleri sarstı.

VOLKAN DEMİREL TARAFTARI ÇAĞIRDI

Volkan Demirel alınan bu galibiyet sonrası taraftarlara seslendi. Volkan Demirel'in çağrısı sonrası ilk haftalarda tribündeki boşluklarla dikkat çeken Hatayspor'da maça daha fazla izleyi geldi. Volkan Demirel açıklamasında, "Futbol taraftarla güzel. Bakıyoruz geçen sene pandemi oldu, şu taraftardan uzak kaldık. Ama bu sene inşallah görüyoruz diğer statlardaki seyirci çoğunluğunda. Aynısını bu hafta biz de bekliyoruz. Çoluk çocuk, yaşlı genç, erkeğimiz, kızlarımız, ablalarımız herkes, Hatay’a gönül veren azıcık Hatay’ı aklının ucundan geçiren herkes, Hataylı olan herkes lütfen maça gelsin. O coşkuyu, o kazanmayı bizle beraber yaşasın. Çünkü biz taraftar gelince daha da iştahlanacağız. Evet çalışıyoruz, çok iyi çalışıyoruz, çok iyi arkadaşlarımız her dediklerimizi yapmaya çalışıyorlar. Ellerinden geldiği kadar ama bunlar stada çıktı mı o coşkuyu görünce bu verdiklerinin daha fazlasını verecekler. Ben buna inanıyorum. Ve eminim ki bana gösterilen ilgi, takıma gösterilen istek hava her şey şu an çok güzel ve bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Volkan Demirel fırtınası Süper Ligde bu sezon bir ilk

HATAYSPOR, ALANYASPOR'U DA GEÇTİ

Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer kritik maçta rakibini 1-0'lık skorla geçti. Hatayspor'un ve müsabakanın tek golünü 72'nci dakikada Burak Öksüz kaydetti. Bu galibiyetle birlikte Hatayspor, Volkan Demirel yönetiminde çıktığı 2 maçtan da galip ayrıldı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DE İLK KEZ

Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor maçı öncesi oynadığı tüm müsabakalarda kalesini gol gören Hatayspor, bu sezon kalesini ilk kez gole kapattı. Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor bu sezon ilk kez bir maçın ikinci yarısında rakip fileleri havalandırdı. Bordo-beyazlılar gelecek hafta Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Öte yandan Hatayspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ilk kez kendi evinde maç kazandı.

Volkan Demirel fırtınası Süper Ligde bu sezon bir ilk