Hatayspor Volkan Demirel, Süper Lig'e damga vurdu! Gol sonrası sevinçten çıldırdı

Volkan Demirel, Süper Lig'e damga vurdu! Gol sonrası sevinçten çıldırdı

24.10.2022 - 22:35 | Son Güncellenme:

Hatayspor'un yeni teknik direktörü Volkan Demirel, verdiği taktikler ve yaptığı hamleler ile futbolseverlerin dikkatini çekti. İlk altı maçında sadece 1 puan alan Hatayspor, Volkan Demirel göreve geldikten sonra 4 maçta 3 galibiyet aldı. Bu sonuçlar Hatayspor'un taraftarını sevindirdi. Süper Lig’in 11. Haftasında Beşiktaş’ı ağırlayan Hatayspor, Volkan Demirel’in yaptığı hamle sonrası galibiyeti alan takım oldu ve maça damgasını vurdu.

Volkan Demirel, Süper Lige damga vurdu Gol sonrası sevinçten çıldırdı

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un başına geçen Volkan Demirel, 11. haftada oynanan Hatayspor - Beşiktaş maçına damgasını vurdu. Kritik maçta Beşiktaş'ın öne geçmesinden sonra, Demirel'in yaptığı hamle Hatayspor'a 3 puanını getirdi. Heyecan dolu müsabaka 2-1'lik skorla sonuçlandı. Hatayspor'un tecrübeli teknik adamı Volkan Demirel, Valerien Ismael göreve geldiğinden bu yana Süper Lig'de Beşiktaş'a deplasman mağlubiyeti yaşatan ilk teknik direktör oldu.

Haberin Devamı

İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK DENEYİMİ KARAGÜMRÜK'TE

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Erol Bulut, Tahir Karapınar ve Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Volkan Demirel, ilk teknik direktörlük deneyimini ise Fatih Karagümrük'te yaşadı. Karagümrük'te Farioli'nin görevden alınmasının ardından 17 Aralık 2021'de Kırmızı-Siyahlıların başına geçen Volkan Demirel, 24 karşılaşmada 1.71'lik puan ortalaması tutturarak başarılı bir performans sergiledi.

Fatih Karagümrük'ün başında Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 25 maça çıkan Volkan Demirel bu süreçte 12 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti.

1+1 YILLIK İMZA

Son olarak Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Volkan Demirel ile Hatayspor 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Hatayspor Teknik Direktörü daha önce yaptığı açıklamada; ”Her maçı kazanma sözü veremem ama her maç en üst seviyede mücadele etme sözünü verebilirim. Bundan sonra yeni bir sayfayla beraber Hatayspor’umuzu iyi oynatarak sonuç almaya odaklı bir takım oluşturacağız. Omuz omuza mücadele eden, sahada hırslı ve istekli bir şekilde mücadele edeceğiz. Takım çok mutlu, herkes çok iyi çalışıyor. Buradaki kadro yapısı bazıları için zayıf gelebilir ama ben olaya öyle bakmıyorum.” diye konuşmuştu.

Volkan Demirel, Süper Lige damga vurdu Gol sonrası sevinçten çıldırdı

İLK GALİBİYET KENDİ EVİNDE

6 maçta 1 beraberlik, 5 mağlubiyet alması sonrası Serkan Özbalta ile yollarını ayıran ve takımın başına Volkan Demirel'i getirdi. Güney ekibi, Sivas deplasmanından sonra evinde Alanyaspor’u tek gol golle yıktı. Genç teknik adam muhteşem bir başlangıç yaptı.

HATAYSPOR'UN GERİ DÖNÜŞÜ

Hatayspor - Beşiktaş maçında henüz 31. saniyede golü ağlarında bulan Hatayspor, 50. dakikada Ze Luis ile beraberliği yakaladı. Volkan Demirel, dakika 80'de maça yedek başlayan Kaan Kanak'ı oyuna aldı. Oyuna giren Kaan, dakika 90'da golünü attı ve Hatayspor'a galibiyeti getirdi.

Volkan Demirel, Süper Lige damga vurdu Gol sonrası sevinçten çıldırdı

BEŞİKTAŞ'IN İLK DEPLASMAN MAĞLUBİYETİ

Hatayspor'da göreve yeni başlayan Volkan Demirel, Valerien Ismael göreve geldiğinden bu yana Süper Lig'de Beşiktaş'a deplasman mağlubiyeti yaşatan ilk teknik direktör oldu. Valerien Ismael'in kötü gidişatı sosyal medyadan büyük tepki topladı.

Haberin Devamı

HATAYSPOR VOLKAN DEMİREL'LE HAYAT BULDU

Hatayspor, Süper Lig'de ilk altı maçında sadece 1 puan alabildi. Kötü gidişat sonrası Serkan Özbalta ile yollarını ayıran Hatayspor, Volkan Demirel'i göreve getirdi. Tecrübeli teknik adam göreve geldikten sonra 4 maçta 3 galibiyet aldı.

Volkan Demirel, Süper Lige damga vurdu Gol sonrası sevinçten çıldırdı

GALİBİYET SONRASI BÜYÜK SEVİNÇ

Kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Hatayspor, mücadelede Kaan Kanak'ın son dakika attığı golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Gelen bu golden sonra Volkan Demirel ve teknik ekibi büyük sevinç yaşadı.

Volkan Demirel, Süper Lige damga vurdu Gol sonrası sevinçten çıldırdı

Yazarlar