Galatasaray Wanda Nara: Icardi kariyerini bitirmek istedi

Wanda Nara: Icardi kariyerini bitirmek istedi

01.08.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, hastalığını öğrendiğindeki süreçte yaşananları anlatırken önemli bir itirafta bulundu.

Wanda Nara: Icardi kariyerini bitirmek istedi

Galatasaray'n transferini uzun süredir gözlediği Mauro Icardi resmen sarı-kırmızılı takım ile anlaştı. Transfer sürecinde hem eşi hem menajeri olan Wanda Nara'nın hastalığı nedeniyle Icardi'nin zor günler geçirirken Wanda'dan önemli bir itiraf geldi.

Haberin Devamı

COŞKULU İMZA TÖRENİ
Galatasaray’da yeni transferler için imza töreni düzenlendi. Rams Park’ta taraftara açık olarak düzenlenen imza törenine Başkan Dursun Özbek, 2’nci Başkan Metin Öztürk, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ile yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino, Halil Dervişoğlu ile bonservisi alınan Kaan Ayhan ve geçen sezon takıma gelen Nicolo Zaniolo katıldı.

Futbolcular anonsla tek tek sahaya çağırılırken, kurulan platformda sözleşmelere imza attı. Takımın yıldız ismi Mauro Icardi ailesiyle birlikte sahaya gelirken, yıldız oyucunun sahaya çıkışı sırasında tribünlerde meşaleler yakıldı.

6 MİLYON EURO BONSERVİS
Galatasaray’ın daha sezon bitmeden görüşmelere başladığı Arjantinli yıldızın transferi için PSG ile 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlandı

Haberin Devamı

Wanda Nara: Icardi kariyerini bitirmek istedi

AİLE BOYU ŞOV
Eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla ile birlikte sahaya çıkan Mauro Icardi, Galatasaray taraftarına üçlü çektirdi. Son derece mutlu görünen Nara, sevgi gösterilerine formayı göstererek yanıt verdi. Arjantinli oyuncunun gelişinde yine “Aşkın olayım” parçası çalarken, yine Fenerbahçe’ye göndermede bulunularak Ali Cabbar parçası sarı-kırmızılılara eşlik etti.

'ICARDI KARİYERİNİ BİTİRMEK İSTEDİ'
Icardi'nin transferinin gecikme sebebi ise Wanda Nara'nın hastalığı olmuştu. Nara, Arjatin basınına konuyla ilgili konuştu ve şunları söyledi: "Herkes bunun hakkında medyada konuşurken çocuklarım ağlıyordu. Her şeyin yıkıldığını hissettim. Ailem yıkılmıştı. Mauro kariyerini bitirmek istedi. Zaira tatilden döndü. Annem hep ağlıyordu. Güçlü oldum ve herkese iyi olduğumu hissettirdim, çünkü her şey dağılıyordu." ifadelerini kullandı.

Wanda Nara: Icardi kariyerini bitirmek istedi

'HASTALIĞIMI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM'
"Herkes şoktaydı. Şoktaydı ve dağılıyordu. Anlayabildiğim zaman, belki halka da hastalığımı anlatabilirim. Doktorların şüpheleri vardı. Altı farklı hastalık olabilir. Bana hiçbir şey söylemediler çünkü tam olarak emin değiller. Biyopsi yaptırdım ve bu 15-20 gün sürdü. Sonra doğrulandı. Biyopsi sürecim devam ederken ben hastalığımı televizyondan öğrendim"

Haberin Devamı

ÖLECEĞİM VE BANA SÖYLEMEYECEKLER
"Bana söylesinler diye yer gök oynadı. İlk anda hemşireler ağlayarak geldiler ve bana sarıldılar. Mauro'ya 'Öleceğim ve bana söylemeyecekler' dedim."

"Doktorlara, 'TV'de hastalığımı söylüyorlar' dedim. Henüz bilmiyordu. Orada 5 test daha yaptırdı ama hastalığımı yüzde 100 teyit edemediler. Bu yüzden verdikleri ilaçlarda hata yapmamak için mümkün olduğunca doğru bir şekilde hastalığı tespit etmek istiyorlar."