Galatasaray Wanda Nara ile L-Gante buluşması Icardi'yi çılgına çevirdi! Takım arkadaşları sakinleştirdi

Wanda Nara ile L-Gante buluşması Icardi'yi çılgına çevirdi! Takım arkadaşları sakinleştirdi

11.10.2023 - 12:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara için Arjantin'den olay bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Wanda Nara ile L-Gante buluşması Icardiyi çılgına çevirdi Takım arkadaşları sakinleştirdi

Süper Lig'de en son Antalyaspor'u 2-0'la geçen Galatasaray'da yıldız golcü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara için Arjantin'den olay bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

ÇILGINA ÇEVİRDİ

Arjantin basınından Caras'ta yer alan habere göre Mauro Icardi, Wanda Nara ile L-Gante arasındaki gizli buluşmayı öğrenince öfkeden adeta çılgına döndü. İddiaya göre Arjantin'e yeni gelen Wanda'nın, şarkıcı L-Gante'nin evini ziyaret ettiği ortaya çıktı.

ANTALYA MAÇI DÖNÜŞÜ UÇAKTA ÖĞRENDİ

Antalyaspor maçı sonrası Icardi bu haberi takım arkadaşlarıyla birlikte uçakta öğrendi. Yıldız golcü bu haberi öğrenmesinin ardından adeta çılgına döndü.

Wanda Nara ile L-Gante buluşması Icardiyi çılgına çevirdi Takım arkadaşları sakinleştirdi

TAKIM ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Uçakta bulunan görgü tanıkları, Icardi'nin öfkesinin gözle görülür düzeyde olduğunu ve takım arkadaşlarının onu sakinleştirmek için müdahale etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

INSTAGRAM PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Haberin Devamı

Ayrıca haberin detaylarında Icardi'nin Instagram paylaşımında bu olaya göndermede bulunduğu da belirtildi. Icardi paylaşımında bir aslan fotoğrafı paylaşırken "Köpek havladığında aslan asla arkasını dönmez." ifadelerini kullanmıştı.

Wanda Nara ile L-Gante buluşması Icardiyi çılgına çevirdi Takım arkadaşları sakinleştirdi

L-GANTE KİMDİR

Nisan 2000'de Arjantin'de dünyaya geldi. Gerçek adı Elian Ángel Valenzuela... L-Gante ilk şarkısını 2017'de YouTube'a yükledi. 2020'de, yapımcı Papu DJ ile yaptığı işbirliği "L-Gante RKT", Arjantin Billboard Hot 100 listesine 52. sıradan giriş yaptı ve Ocak 2021'de ikinci sıraya yükseldi. 2021'de Tamara Báez ile beraberliğinden Jamaika adını verdikleri bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Yazarlar