Magazin Wayne Rooney'nin son görüntüsü İngiltere'yi salladı!

Wayne Rooney'nin son görüntüsü İngiltere'yi salladı!

18.05.2022 - 09:17 | Son Güncellenme:

İngiltere'nin efsane golcüsü, şu anda Derby Count'yi çalıştıran Wayne Rooney'nin son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Wayne Rooneynin son görüntüsü İngiltereyi salladı

İngiliz futbolunda döneminin en iyi golcüleri arasında yer alan Wayne Rooney ve eşi Coleen katıldığı davada görüntülendi.

Haberin Devamı

Derby County'yi çalıştıran ünlü ismin aşırı kilo aldığı gözlendi. 36 yaşındaki teknik adamın görüntüsü İngiltere'de gündem oldu.  

BİLGİ SIZDIRMA KAVGASINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Wayne Rooney (36) ile milli takımdan arkadaşı futbolcu Jamie Vardy (35) eşleri basına bilgi sızdırma kavgasında karşı karşıya geldi.

Rooney’nin eşi Coleen (35), Vardy’nin eşi Rebekah’yı (39) mahkemeye verdi. Coleen’in iddasına göre Rebekah, özel bilgilerini izin almadan basınla paylaştı. Coleen, Instagram’da yakın arkadaşlarına özel paylaşım listesindeki herkesi kaldırdı ve sadece Rebekah’nın erişimine açtı. Bunların hepsi İngiliz gazetesi The Sun’da hızla haber olunca sızdıran kişinin Rebekah olduğundan emin oldu.

3 MİLYON STERLİN TAZMİNAT TALEP EDİYOR

Haberin Devamı

Rebekah’yı delilleri karartmakla suçlayan Coleen, Rebekah’dan başka kimsenin o paylaşımları görmediğine dair ekran görüntüleri topladı. 2019’da olan bu olay sırasında hamile olan Rebekah da Coleen’e karşı dava açtı. Rebekah, 3 milyon sterlin itibar tazminatı talep ediyor. Rebekah, bilgileri menajerinin sızdırdığını, hesabını kendisinden başka kullananların da olduğunu iddia ediyor.