Fenerbahçe YANAL 2 KATINI İSTİYOR

YANAL 2 KATINI İSTİYOR

07.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu sezon 1.5 milyon dolar kazanan Ersun Yanal, yönetimden ücretinin 3 milyon dolara çıkarılmasını, yeni kontratın da 2 senelik yapılmasını talep edecek

YANAL 2 KATINI İSTİYOR

F.BAHÇE’Yİ sezonun bitimine 3 hafta kalan 19. şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal’ın 1 yıllık olan mukavelesi ligin sona ermesiyle birlikte uzayacak. Resmi görüşmeler başlamasa da yönetimdeki ilk demeçler ve verilen mesajlar başarılı çalıştırıcı ile önümüzdeki sezon da devam edileceği yönünde. Ancak sezon başındaki Ersun Yanal ile şampiyon olan takımın hocası Yanal arasında da çok farklar var.
ÖNCELİKLE sarı-lacivertli takıma imza atmak için 20 gün bekleyen Ersun hoca, başkana yaptığı sunumla herkesi etkilemişti. Maddiyat ikinci plandaydı. “Tek dileğim F.Bahçe’yi şampiyon yapmak” demişti. Zaten yaptıktan sonra da kozların kendine geçeceğinin farkındaydı. 1 yıllığına 1.5 milyon dolara imza atan yerli teknik adam şimdi fiyatını 2’ye katlayarak 3 milyon dolardan 2 yıllık mukaveleye imza atmak istiyor. Tabii ki bu miktar üzerinden bir indirim olacak ve hocanın fedakarlık yapması istenecek. Ancak yönetim hocalarının hakkının da verilmesi konusunda ortak fikirde.
İPLERİ?ELE?ALACAK
ÖTE yandan Ersun Yanal’la devam edilirse futbolcuların da talepleri masaya yatırılacak. Takım içi dengeleri kurma ve yönetme konusunda futbolcuların hocasından beklentileri var.
Özellikle antrenmanlarda bile oldukça agresif oynayan, Salih’i 3 kez, genç kaleci Murat’ı da 1 defa ciddi şekilde sakatlayan Bruno Alves konusunda Yanal’dan daha sert çıkışlar bekleniyor.
ERSUN hoca da kendisini 2 yıllığına F.Bahçe’ye bağlayacak sözleşmeye imza attıktan sonra ipleri tamamen eline alıp, kaptanlar Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu’nun omuzlarındaki yükünü hafifletmek istiyor.

Haberin Devamı

(ALİ CAN - ŞAMPİYON)

Yazarlar